Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Site-ul ITM nu functioneaza - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Site-ul ITM nu functioneaza

7 replies to this topic

#1 cont-conta-ro

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 28 Postari:

Postat 11 November 2009 - 01:04 PM

Pentru depunerea comisionului ITM, folosesc site-ul oficial http://itmonline.inspectiamuncii.ro . De cateva luni am sesizat ca logarea se face extrem de dificil, uneori este practic imposibila. Povestea asta se repeta indiferent de perioada din luna, site-ul functioneaza decent doar in toiul noptii.

Se mai confrunta cineva cu aceasta situatie, sau este un caz izolat ?

#2 marra_2000

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 508 Postari:

Postat 11 November 2009 - 01:23 PM

si eu ma confrunt cu aceasta problema. Pana luna aceasta nu am avut probleme, insa acum :frusty: ...de saptamana trecuta (joi) incerc sa ma loghez si nu reusesc deloc :pullhair:
in final, nu ne ramane decat sa incercam noaptea sa depun declaratii online :smile:

Aceasta postare a fost editata de marra_2000: 11 November 2009 - 01:25 PM

#3 DRAGOS NEGOITESCU

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 999 Postari:

Postat 11 November 2009 - 01:33 PM

Probabil pentru ca serverul lor nu face fata, asa se explica de ce noaptea functioneaza.
Dragos

#4 cont-conta-ro

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 28 Postari:

Postat 11 November 2009 - 01:46 PM

Foarte ciudat, problema se manifesta pe parcursul intregii luni, nu doar in perioadele "aglomerate".
Sincer, eu cred ca cineva foloseste serverul repsectiv ca sa traga de pe net tot felul de filme/programe, iar banda disponibila pentru declaratii este practic la limita.

#5 DRAGOS NEGOITESCU

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 999 Postari:

Postat 11 November 2009 - 01:54 PM

Nu cred latimea de banda e pb, ci numarul de conexiuni simultane permise.
Dragos

#6 Dana42

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2187 Postari:

Postat 11 November 2009 - 03:16 PM

Eu am incercat azi noapte si am stat 50 de minute pt. o firma, evident ca am renuntat la restul declaratiilor.

Dana

#7 cont-conta-ro

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 28 Postari:

Postat 11 November 2009 - 11:07 PM

Am discutat cu cei de la ITM si mi-au spus ca pana in decembrie vor pune pe picioare un nou sistem, care sa functioneze ok. Pana atunci ... depunem noaptea comisioanele sau mergem cu discheta la ei....

#8 Roxxyy

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 12 November 2009 - 08:54 PM

Si eu aam intampinat aceeasi problema. Am incercat azi de mai multe ori. Mi-a dat eroare. Acum stau cate 15 minute pana se trece de la o pagina la alta. Am reusit sa ajung la pagina de inchide declaratia...poate poate am noroc. Curios este ca doar luna trecuta am mai avut probleme. Pana atunci insa a mers f bine....GATA>>>AM REUSIT>>>FINALLY

Aceasta postare a fost editata de Roxxyy: 12 November 2009 - 08:58 PM

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL