Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
factura storno avans - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

factura storno avans

1 reply to this topic

#1 ionela11

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 8 Postari:

Postat 12 November 2009 - 02:38 PM

BUna ziua!!!....
La terminarea unei lucrari...am uitat sa scriu pe factura finala...storno avansul cf facturii de avans pe care am dat-o la inceput..am scris doar cat mai avea de platit...
stiu ca este gresit..ca am ramas cu avans si eu si beneficarul...si nu este bine
m-a sunat beneficiarul si mi-a zis k vrea sa ii modific ultima factura..sa ii trec si storno avans sau sa ii dau alta factura cu storno avans..dar dc ii dau alta factura eu ma incarc cu tva..si nu imi convine
problema este ca ultima factura e cam veche e din august....oare pot sa modific in ea?..sa scriu storno avans si restul lucrarii ca sa fie corect...suma o sa fie aceeasi si la tva si la total factura...numai rubricile din factura o sa fie doua...una cu storno avans..si una cu val lucrarii.
oare e bine sa fac modificari in factura veche?...eu facturile le scot din programul de facturare..ma gandesc sa nu fie tarziu..deja e noiembrie si fact e din august
Va rog sfatuiti-ma ce sa fac..nu as vrea sa mai tai alta factura din nou.. :pullhair:
Multumesc mult!!!!

#2 tes

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 315 Postari:

Postat 12 November 2009 - 04:14 PM

din cate am inteles eu nici factura din august nu e corecta, pentru ca ai trecut in ea cat mai avea el sa-ti plateasca, nu toata valoarea lucrarii.
Eu as storna factura din august si as refactura corect, cu costul total al lucrarii si stornarea avansului. Impactul asupra TVA este zero.

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL