intrebarea mea este urmatoarea :
am lucrat la o firma de 3 ani si aveam salariu 1650 ron in mana .. in 27,07 mi au dat decizia ca ma dau afara si mi au dat o decizie in care scrie ca m au dat afara in baza articolului 65 din CM , in aceasta decizie scrie ca ei imi dau un salariu compensatoriu si ca eu am 21 zile de concediu odihna ..mai exact durata conc de odihna este de 21 zile din care in anul in curs nu am luat nici o zi de concediu .... pana aici toate bune si frumoase...mi am luat 2 concedii medicale ca sa prelugesc preavizul ... si am mai stat aproape 2 luni ...si apoi pe 20-10-09 am terminat si preaviz si tot.... ei pe data de 10-10-09 mi-au livrat in cont 2050 ron si eu am crezut ca ei reprezinta salariul pe cele 20 zile din luna a 9 a care am mai fost la ei si banii pe conc de odihna sau pe salariul compensatoriu ...si ma gandeam ca mai am de luat un salariu luna asta .... ca mi s a parut prea putin..... si acum am sunat la resurse la firma respectiva si mi a zis ca firma care lucreaza cu ei la salarii le a spus ca astia sunt toti banii care trebuie sa i iau.... poate cineva sa-mi spuna daca asa este? ca mi se par prea putini bani ...adik eu pe zilele alea de pe 1 pana pe 20 luna a 9 a plus salariu compensatoriu si plus concediu de odihna (nu stiu cum au gandit ei..nu se plateste tot conc de odihna..calculeaza cat din cele 21 zile la care am dreptul si vad cate zile am lucrat din anul respectiv????