Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Plata orelor suplimentare din perioada delegatie - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Plata orelor suplimentare din perioada delegatie

4 replies to this topic

#1 alice27

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 24 November 2009 - 07:55 PM

Buna ,

Imi puteti spune care ar fi o modalitate de plata a orelor suplimentare in perioada delegatiilor?

Multumesc

#2 vics

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 209 Postari:
  • Interests:IT

Postat 25 November 2009 - 08:17 AM

aceiasi ca pt lucru normal
implicit o zi delegatie are 8h, explicit are (de ex) 12h, 8 normale si 4 suplimentare. Orele tre sa inseamne lucru efectiv, fara sa includa deplasarea

Daca se acorda diurna, nu se mai acorda tichet de masa.

#3 Violeta Tihon

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 248 Postari:

Postat 25 November 2009 - 09:47 AM

Conform H.G. 1860/2006 privind drepturile si obligatiile personalului autoritatilor si institutiilor publice pe perioada delegarii si detasarii in alta localitate, precum si in cazul deplasarii, in cadrul localitatii, in interesul serviciului
ART. 4
Persoana aflata in delegare trebuie sa-si desfasoare activitatea in cadrul programului normal de lucru al unitatii la care se efectueaza delegarea. Pe timpul delegarii nu se pot plati ore suplimentare.

Aceasta postare a fost editata de MIKY2010: 25 November 2009 - 09:55 AM

#4 DRAGOS NEGOITESCU

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 999 Postari:

Postat 25 November 2009 - 02:48 PM

Articolul citat din 1860 se aplica doar institutiilor publice.
Dragos

#5 alice27

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 03 December 2009 - 09:41 PM

Stiu despre hotararea 1860 , insa nu stiu daca o societate comerciala intre sub incidenta ei.

Ca o concluzie, se platesc conform prevederilor codului muncii?? Adica pe fluturas ar trebui sa se vada: ore suplimentrae :10 - x lei sau ca spor la salariu.
Multumesc.

Aceasta postare a fost editata de MIKY2010: 04 December 2009 - 08:10 AM

Similar Topics Collapse

4 useri citesc topicul

0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL