Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
program de conta primara - cum depun la Adm Financ - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

program de conta primara - cum depun la Adm Financ

1 reply to this topic

#1 delia m

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 11 Postari:

Postat 25 November 2009 - 12:49 PM

Buna ziua.
Eu sunt traducator autorizat pentru chineza si toata lumea se mira "cum de am reusit sa invat asta". Eu ma mir cum ati reusit dvs., contabilii, sa intelegeti si sa aplicati niste legi din care, pe cuvant, citindu-le in romana, eu nu inteleg decat 50%.

Deci:
M-a iluminat un utilizator al acestui forum ("corpus") cu privire la downloadarea unui soft de contabilitate primara.
Toate bune si frumoase, bag datele acolo, nu mai am dureri de cap cu Fisa operatiuni diverse, Jurnal operatiuni diverse... le scoate progamul singur, mi-nu-nat.
Intrebarea mea (de copil mic) e: in conditiile in care voi putea printa RJIP cu ajutorul softului acesta, mai e necesar sa completez si pe cel snuruit si inregistrat la Adm Financ?

Scuzati naivitatea...
multumesc anticpiat,
delia

#2 marian.apetre

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 939 Postari:

Postat 25 November 2009 - 03:17 PM

Da, va fi completat lunar, prin preluarea totalului sumelor din cel obținut cu ajutorul tehnicii de calcul.
Multe raspusuri vei gasi daca vei lectura OMFP 1040/2004, Monitorul Oficial nr. 642 din 16/07/2004.

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL