Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Monografie contabila ptr vanzarea cu prime - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

- - - - -

Monografie contabila ptr vanzarea cu prime

• Nu puteti replica pe acest topic
No replies to this topic

#1 justagirl

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 05 December 2009 - 12:15 PM

Buna Ziua,
Am o situatie la achizitia si vanzarea de vinuri. Daca furnizorul face o promotie de 11 sticle +1 gratis, promotie pe care o voi aplica si eu pentru clientii mei, si emite o factura cu cele 11 sticle la un pret si o alta factura cu 1 sticla avand pretul 0 pe factura, cum inregistrez dpdv contabil aceasta factura. Inteleg ca ar trebui sa o inregistrez in stoc pentru ca ea exista faptic, dar la ce pret o inregistrez si cum fac descarcarea?
Este obligatoriu sa aplic si eu aceasta promotie? Sau pot sa vind sticla aceea la acelasi pret cu celelalte?
Va rog frumos daca puteti sa imi dati un raspuns. Multumesc.

• Nu puteti replica pe acest topic

Similar Topics Collapse

3 useri citesc topicul

0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL