Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
fisa post - DIRECTOR RESTAURANT - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut


- - - - -

fisa post - DIRECTOR RESTAURANT

1 reply to this topic

#1 ElyK

    Nou

  • Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 05 December 2009 - 06:20 PM

Ma poate ajuta cineva cu fisa postului de manager/director restaurant? Multumesc



#2 MIKY2010

    Membru activ

  • Members
  • PipPipPip
  • 609 Postari:
  • Gender:Female

Postat 07 December 2009 - 01:06 PM

astea le-am gasit cautand pe net. poate te ajuta

Directorul de restaurant planifica, conduce, organizeaza, coordoneaza si controleaza activitatea organizatiei prin exercitarea functiilor manageriale in raport cu personalul specializat din subordine, in vederea realizarii obiectivelor generale si specifice ale organizatiei.
Responsabilitati:
- planifica și coordoneaza activitatea zilnica din restaurant si cafenea
- stabileste prioritatile restaurantului
- gestioneaza resursele umane din subordine, resursele materiale și financiare
- stabileste si mentine contacte bune cu furnizorii de materii prime si materiale
- controleaza calitatea produselor si activitatea de productie
- intocmeste fise de actiune și incheie contracte cu clientii (nunti, banchete, conferinte, simpozioane, bufete suedeze, cocteiuri si alte mese festive)
- gestioneaza si soluționeaza reclamatiile de la clienti
- participa la promovarea produselor impreuna cu ospatarii
- intocmeste lunar raportul de activitate pana pe 15 ale lunii urmatoare
- cunoaste manualul calitatii si asigura servicii la standardele impuse







Similar Topics Collapse

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL