Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Noile contracte de munca in cazul unei fuziuni prin absorbtie - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Noile contracte de munca in cazul unei fuziuni prin absorbtie

1 reply to this topic

#1 dyana

Nou

• Members
  • Pip
  • 7 Postari:

Postat 07 December 2009 - 09:27 PM

Va rog sa ma ajutati intr-o problema.
Societatea A va prelua prin fuziune prin absorbtie societatea B,prin urmare incepand cu 01.01.2010 societatea B se va desfiinta.
Soc.A va prelua tot personalul soc.B dar cum fac acest lucru avand in vedere ca cei de la ITM mi-au spus ca ei nu pot sa-mi spuna oficial sa le desfac contractele incheiate cu soc.B prin 55b si apoi sa fac noile contracte pe soc.A,si alte lamuriri ei nu stiu si nu pot sa-mi dea.
In plus in societatea B exista o persoana care se afla in concediu de ingrijire copil pana la 2ani si alta care se afla in concediu prenatal.
Cum pot face transferul personalului de la soc.B la soc.A,am citit Codul Muncii si nu pot asocia nici un articol din el prin care sa le desfac CIM din soc.B?

#2 DYDY

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 60 Postari:
  • Interests:contabilitate

Postat 16 December 2009 - 11:21 AM

foarte simplu: Decizie Colectiva pe baza hotararii Judecatorului delegat de aprobare a fuziunii prin absobtie ,
a) in care specifici ca inceteaza contractele pe firma radiata si se inregistraza contractele noi pe firma noua cu aceleasi clauze din contracte incheiate
b)sau schimbare denumire firma pe baza fuziunii prin absobtie
Mult succes!

Aceasta postare a fost editata de a.d.n.: 16 December 2009 - 01:14 PM

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL