Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
cazare salariati - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

cazare salariati

1 reply to this topic

#1 tes

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 315 Postari:

Postat 07 December 2009 - 01:56 PM

Sper ca nu am postat gresit...
Am urmatoarea problema: sediul meu social este Bucuresti, am angajati aici, dar si cativa la niste puncte de lucru in tara. Uneori mai sunt sedinte la sediu care dureaza pana tarziu, sau training-uri care dureaza cateva zile, si angajatii din tara stau la un hotel. Intrebarea este ce documente trebuie sa intocmesc pentru ca cheltuiala cu cazarea sa fie deductibila? Mi se pare un pic ciudat sa le fac ordin de deplasare sa vina la sediul firmei.
Va multumesc pentru ajutor

#2 DRAGOS NEGOITESCU

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 999 Postari:

Postat 07 December 2009 - 03:25 PM

Nu este nimic ciudat, se face ordin de deplasare sa vina de la punctul de lucru la sediu; asta este realitatea nu ?

Dragos

Similar Topics Collapse

4 useri citesc topicul

0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL