Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
taxare inversa TVA ptr.tipizate (chitante) - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

taxare inversa TVA ptr.tipizate (chitante)

2 replies to this topic

#1 ionela-stefania

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 43 Postari:

Postat 21 December 2009 - 01:21 PM

Buna ziua . Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema : Am comandat tipizate fiscale( chitante simple) la o firma care presteaza servicii de tiparire a acestor tipizate. Numai ca , la primitea facturii am constatat ca mi-a facturat TVA cu TAXARE INVERSA. Este corect ? Am citit art. 160 din codul fiscal, insa nu stiu sigur, daca trebuie sa aplic si eu TAXAREA inversa. Va multumesc anticipat, ptr.raspuns.

#2 VIVI1968

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 256 Postari:
  • Interests:mai multa informare si comunicare

Postat 21 December 2009 - 02:26 PM

Poate este firma in insolventa si este obligata sa aplice taxarea inversa.

vivi

#3 ionela-stefania

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 43 Postari:

Postat 04 January 2010 - 09:42 AM

Vezi postareaVIVI1968, la Dec 21 2009, 03:26 PM, a spus:

Poate este firma in insolventa si este obligata sa aplice taxarea inversa.

Multumesc ptr. raspuns Vivi, insa nu cred ca sunt decl. in faliment . M-ai poate fi si alta cauza ?

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL