Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
cumul de functii - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

cumul de functii

1 reply to this topic

#1 dorina67

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 24 Postari:

Postat 11 January 2010 - 10:32 AM

Buna dimineata!
Lucrez untr-o unitate bugetara (spital). In luna decembrie datorita lipsei de personal si pentru asigurarea continuitatii am lucrat 1 zi peste posturile normate.Neputandu-se plati ore suplimentare s-a ales varianta cumulului de functii. Ptr. aceasta am incheiat un cim . cu salariul de incadrare la minimum pe grila ( desi eu am maxim).Pe fisa de salar pe decembrie imi apar 8 ore platite cu acest salariu pe care nu se aplica sporuri.
1. Este legal cum s-a procedat sau era necesara o alta fisa de plata avnd in vedere ca am 2 cim-uri?
2. In luna ianuarie 2010 se mai pot incheia astfel de contracte avand in vedere ca in legea 330/2009 nu se face nici un fel de referire la acest aspect?Se pot aplica prevederile din ccm sau (si ) din codul muncii daca nu se specifica nimic referitor la cumulul de functii?

#2 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
  • Interests:gradinarit..de apartament, deocamdata
    calatorii

Postat 12 January 2010 - 12:35 AM

1. Eu nu vad normala situatia in care acelasi angajator face CIM cu acelasi salariat (care poate fi functie de baza) si inca un CIM cu cumul de functii (pe care scriu ca functia de baza e tot la mine).
2. Te mai incadrezi in statele de functii aprobate si fondul de salarii redus?!

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL