Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
probleme inventariere - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

probleme inventariere

3 replies to this topic

#1 rodia

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 114 Postari:

Postat 21 January 2010 - 12:36 PM

Am dat unei societati toate documentele(formularele necesare) in vederea inventarierii dar administratorul acesteia nici nu are de gand sa faca vreo inventariere.Nu are nici un angajat iar de tot se ocupa administratorul.
Ce pot face in cazul acesta daca nu am inventarele desi au stoc de marfa destul de mare scriptic.Eu am un contract de prestari servicii cu firma respectiva.Pot fi trasa eu la raspundere pt.faptul ca nu mi se da inventarul?
Va rog daca se poate sa ma ajutati cu un sfat.
Multumesc.

#2 chilom

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 23 Postari:

Postat 21 January 2010 - 03:27 PM

eu zic sa-i faci o adresa oficiala in care sa-i spui soldul scriptic,si sa-i amintesti obligatia inventarierii anuale, conform ordonului MF 2861/2009, daca nu o face inchizi asa si gata

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 02 February 2010 - 03:52 PM

#3 gili

Nou

• Members
  • Pip
  • 4 Postari:
  • Interests:financiar-contabil

Postat 26 January 2010 - 04:25 PM

buna ziua tuturor!!!conform legislatiei s-a efectuat inventarierea faptica de sf de an de catre comisia de inventar ,iar contabilul sef a comparat datele cu inventarul scriptic.In urma compararii datelor au rezultat unele diferente care sunt imputabile,inventarul cu aceste diferente a fost trimis catre directorul economic al societatii.Intrebarile mele sunt:cine decide imputarea acestor diferente(contabilul sef sau directorul economic) ,cum se imputa acestea si la ce valoare.Multumesc mult!!!

#4 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
  • Interests:gradinarit..de apartament, deocamdata
    calatorii

Postat 26 January 2010 - 05:49 PM

Administratorul (directorul firmei) ia decizii, nu contabil sau dir ec. Ei aplica doar

Similar Topics Collapse

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL