Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Stire Declaratia 010 micro - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Stire Declaratia 010 micro

6 replies to this topic

#1 bbcris_bb

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 33 Postari:

Postat 28 January 2010 - 11:01 AM

Acum 20 minute Ad Fin sector 1 a anuntat ca azi a aparut MO privind declaratia 010 pentru micro, se pare ca trecerea va fi efectuata automat de mfinante nu se stie pana ce se va citi MO ce se intampla cu Registrul fiscal si cu plata taxelor salariale trimestru/lunar pe situeul mo nu e inca postat

#2 cornel1979

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 39 Postari:

Postat 28 January 2010 - 12:02 PM

acum, ora 12.01, nici la sectorul 5 nu mai primeste. se pare ca a venit circulara si trecerea se face automat. sa speram !! si sa nu ne trezim cu surprize :)

#3 ETIC

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 169 Postari:

Postat 28 January 2010 - 01:07 PM

Pe ANAF curge stirea ca microintreprinderile sunt trecute din oficiu la imp/profit conform OPANAF/2010 care este postata la legislatie dar nu poate fi accesata deocamdata.
Pe loc repaus 010 model vechi...

#4 violetam

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 52 Postari:

Postat 28 January 2010 - 01:40 PM

Acum am venit de la Finanțe, vrând să depun o declarație 010 și am aflat că se face trecerea automat.

#5 Violeta Tihon

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 248 Postari:

Postat 28 January 2010 - 01:42 PM

Si la Constanta trecerea se face automat. Se vor primi notificari prin care se va face cunocut ca se schimba vectorul fiscal.

#6 Kara2007

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 17 Postari:

Postat 28 January 2010 - 02:18 PM

Este OPANAF nr.101/28.01.2010, care este trimis in regim de urgenta la Moniturul Oficial

#7 madalinab

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1733 Postari:

Postat 28 January 2010 - 02:37 PM

Am redeschis topicul pt a atasa Ordinul 101
:smile:

Fisiere atasate

Madalina

Similar Topics Collapse

6 useri citesc topicul