Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Contabilitatea de gestiune - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Contabilitatea de gestiune

1 reply to this topic

#1 geaninaS

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 04 February 2010 - 04:37 PM

Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati am nevoie de cat mai multe informatii privind modul de desfasurare al contabilitatii de gestiune, in cadrul firmelor din Romania. Nu lucrez in domeniu, imi trebuie pentru un proiect, m-ar interesa de exemplu ce metode de calculatie a costurilor sunt utilizate. Va rog mult sa imi trimite-ti orice informatie.

#2 Dana42

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2187 Postari:

Postat 04 February 2010 - 10:10 PM

Subiectul este amplu, fiind vorba despre un proiect, nu vad cum s-ar putea posta aici, ar fi mult mai indicat sa iei de la biblioteca sau sa iti cumperi o carte ref. la contabilitatea de gestiune+ sa aduni informatii de pe Forum la subiectele discutate si de pe Internet.

Aceasta postare a fost editata de Dana42: 04 February 2010 - 10:11 PM

Dana

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL