Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Servicii intermediere credite bancare - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Servicii intermediere credite bancare

3 replies to this topic

#1 Evergreen100

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 9 Postari:

Postat 05 February 2010 - 09:31 AM

Buna ziua, o societate comerciala platitoare de tva(broker) are un contract cu o banca, de intermediere credite. Luna aceasta societatea comerciala a trebuit sa factureze comisionul cf ctr.si banca a solicitat fact fara tva pt ca este scutit de tva.As dori sa stiu daca este corect tinand cont ca societatea comerciala este platitoare de tva , care ar fi baza legala(art prin care acest comision este scutit de tva) iar in cazul in care trebuie emisa fara tva intram la societati cu regim de tva mixt si treb sa declaram pro-rata tva? Multumesc anticipat !

#2 cata_q

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 22 Postari:

Postat 05 February 2010 - 10:11 AM

#3 Evergreen100

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 9 Postari:

Postat 05 February 2010 - 04:25 PM

Multumesc mult pt link ! Imi este de foarte mare ajutor, era exact ce cautam !

#4 cata_q

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 22 Postari:

Postat 07 February 2010 - 09:55 PM

Ma bucur ca am putut fi de ajutor :).

Similar Topics Collapse

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL