Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Facturi mai vechi de 2 ani - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Facturi mai vechi de 2 ani

3 replies to this topic

#1 Emily_P

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 7 Postari:

Postat 08 February 2010 - 04:05 PM

BUNA!
Sunt noua pe-aici si as vrea un sfat: acum cateva zile am primit un extras de cont prin care trebuia sa confirm soldul debitor catre firma X. In evidentele firmei mele, X nu figura cu sold. Ulterior mi-a transmis doua facturi cu data din mai 2007.
Cum inregistrez respectivele facturi si ce declaratii rectificative depun?

#2 tes

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 315 Postari:

Postat 08 February 2010 - 04:14 PM

Prin 1174. Faci rectificative la 101 pentru 2007 si 2008. Banuiesc ca pe 2009 nu ai depus inca.

#3 rodia

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 114 Postari:

Postat 08 February 2010 - 06:12 PM

Dar as vrea sa stiu si eu daca este corecta varianta in care se inregistreza facturile respective in anul curent pe chelt.nedeductibile?
Asa nu mai inregistram prin 1174 si nici nu mai refacem 101.
Dar nu stiu daca este corect si ce implicatii ar putea sa aiba inregistrarea respectiva pe chelt.nedeductibile. :smile:

#4 mariana07

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 256 Postari:

Postat 09 February 2010 - 08:14 AM

Eu in locul tau nu as mai primi facturile respective din 2007. Sa-mi demonstreze ca le-am primit atunci, au semnatura voastra de primire pe facturi? Daca nu, le-as solicita sa le storneze si sa le factureze acum (daca serviciul a fost intr-adevar prestat, exista un contract etc.).

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL