Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
problema tva - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

problema tva

1 reply to this topic

#1 marix2008

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 13 February 2010 - 09:17 AM

O firma este din Romania este neplatitoare de TVA si achizitioneaza de la Google (Irlanda) servicii de publicitate pe care le achita cu cardul de debit al firmei. In factura se precizeaza ca "Servicii supuse unei taxe inverse - TVA-ul va fi contabilizat de către destinatar, conform art. 196 din Directiva consiliului 2006/112/CE". Intrebare: Trebuie ca firma sa depuna declaratii , sa calculeze TVA suplimentar la factura si sa il plateasca la stat ? mai mentionez ca sunt facturi mici de 100 lei pe luna. multumesc anticipat

#2 tes

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 315 Postari:

Postat 15 February 2010 - 09:16 AM

Din cate stiu eu numai daca ai operatiuni de peste 10.000 euro (cumulat) esti obligat sa te inregistrezi in scopuri de TVA.

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL