Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Probleme an I sem I organizare audit intern Bucuresti - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Probleme an I sem I organizare audit intern Bucuresti

3 replies to this topic

#1 ioanaben

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 16 February 2010 - 10:08 AM

Buna ziua,
Mai are cineva de rezolvat probleme privind auditul intern si controlul intern al intreprinderii?
Eu am 3 probleme si nu am gasit informatii.
1. Organizarea contabilitatii de gestiune. Studiu de caz: societate de productie
2. Invetarierea patrimoniului. Proceduri. Studiu de caz.
3. Organizarea contabilitatii pe centre de profit. Studiu de caz.
Daca ma puteti ajuta va multumesc anticipat.

#2 nice

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 02 April 2010 - 08:47 PM

Vezi postareaioanaben, la Feb 16 2010, 12:08 PM, a spus:

Buna ziua,
Mai are cineva de rezolvat probleme privind auditul intern si controlul intern al intreprinderii?
1. Organizarea contabilitatii de gestiune. Studiu de caz: societate de productie

Si eu am problema nr.3 dar nu am gasit inca rezolvarea.Daca o veti avea inaintea mea va rog sa o postati.
Multumesc.

#3 zinzina

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 01 June 2010 - 03:31 PM

Vezi postareaioanaben, la Feb 16 2010, 11:08 AM, a spus:

Buna ziua,

le vreau si eu

#4 theodor

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 7 Postari:

Postat 04 June 2010 - 10:33 AM

Pentru subiectul 1. Organizarea contabilitatii de gestiune. Studiu de caz: societate de productie
am gasit cateva exemple aici http://www.lumeanoas...ro/?page_id=415 , la Contabilitate de gestiune.

Similar Topics Collapse

Topic Forum Deschis de Statistici Ultima postare

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL