Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
deconatre analize medicale - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

deconatre analize medicale

3 replies to this topic

#1 erind

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 48 Postari:

Postat 24 February 2010 - 09:37 AM

Buna ziua!

Am si eu o nelamurie....

Firma la care lucrez are contract de prestari servicii cu un medic de medicina muncii....
Acesta vrea sa trimita toti angajatii la niste analize(cardiogram etc) si spune ca aceste analize sunt necesare pt a completa fisa medicala a fiecarui angajat.
Intrebarea este daca aceste cheltuieli sunt deductibile in totalitate si daca trebuie facute la spital,sau pot fi decontate si cele de la cabinetele particulate.

va multumesc

#2 HANDA76

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 261 Postari:

Postat 24 February 2010 - 10:55 AM

din moment ce legea obliga firmele sa-si trimita angajatii la control medical anual (minim medicina muncii), sunt deductibile aceste cheltuieli.

#3 erind

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 48 Postari:

Postat 25 February 2010 - 01:08 PM

multumesc pentru lamurire

#4 artemi

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 16 Postari:

Postat 20 March 2010 - 01:44 PM

Buna ziua.
O firma nou infiintata face angajari. Pentru analizele medicale ale noilor angajati am primit o factura si un bon fiscal. Nu am contract cu policlinica care a facut analizele. Cum inregistrez ? Consider o prestare de servicii ? Cheltuiala este deductibila?
Multumesc pentru ajutor

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL