Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
ASOCIATIA PROFESIONALA A ECONOMISTILOR SI CONTABILILOR DIN ROMANIA - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 16

Salt la continut

ASOCIATIA PROFESIONALA A ECONOMISTILOR SI CONTABILILOR DIN ROMANIA

589 replies to this topic

Poll: INFIINTARE SI ADERARE A.P.E.C. (240 membri au votat)

sustineti infiintarea A.P.E.C. ?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.

ati adera la A.P.E.C. daca ea s-ar infiinta ?

Nu puteti vedea rezultatele acestui sondaj, pana cand nu votati . Va rugam sa va logati si sa va exprimati votul dvs. pentru a vedea rezultatele acestui sondaj.

ce cotizatie anuala considerati ca ar fi corecta ?

Voteaza

#301 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 13 March 2010 - 11:27 AM

dragilor, pana incep sa iasa actele, poate nu e rau sa incepem creionarea catorva obiective ale asociatiei, unele dintre aceste propuneri au fost deja expuse de catre mine, pe forum, sub o forma sau alta, nu toate sunt noi, dar zic sa le grupez aici.

iata 3 dintre ele (grosso modo) :

1. sa se faca public faptul ca bilantul e de utilitate publica, astfel incat orice patron, la infiintarea firmei lui, sa cunoasca acest lucru. asta se poate realiza prin :

* adaugarea unui paragraf in legea soc. comerciale, DAR patronii nu o citesc inainte de a-si infiinta soc.
* adaugarea unui paragraf in legea contabilitatii, DAR patronii nu o citesc nici atat, nici inainte , nici dupa infiintarea firmei lor.
* adaugarea unui paragraf obligatoriu in actul constitutiv al firmei - act care-i sub semnatura patronului si astfel el stie inca de la infiintare ce obligatii are pt corectitudinea acestui document.

aceste modificari au ca scop constientizarea deplina a tuturor asociatilor (patronilor) de importanta sociala a bilantului contabil si, pe cale de consecinta, de importanta muncii depuse in contabilitate, ceea ce credem ca va contribui atat la diminuarea angajarii de personal necalificat in acesta arie cat si la cresterea prestigiului acestei profesii.
de asemenea, respectam dreptul patronilor de a-si conduce activitatea firmei dupa cum doresc, inclusiv in ceea ce priveste angajarea de personal / contractarea de servicii contabile private, dar constienti de eventualele consecinte negative.

2. eliminarea obligativitatii de a fi membru CECCAR pentru a putea presta servicii de contabilitate pana la nivel de bilant inclusiv, prin firme sau prin PFA.
astfel, toti cei care avem studiile economice necesare (medii si superioare) sa putem face conta pana la bilant inclusiv, prin PFA sau firme proprii.
de la bilant exclusiv, in sus e treaba de expert si daca nu esti expert atunci sa nu ai voie sa prestezi ac. munca - datorita complexitatii ei crescute. astfel dam si Cezarului ce e al Cezarului, corect ?
mai exista var. cu certificarea unui expert pe lucrari de expertiza facute de o pers. care nu e expert, adica daca sunt destept si ma pricep sa fac expertiza, dar nu sunt expert contabil, atunci sa nu mi se admita expertiza decat daca e vizata de un expert. zic si eu ... nu dati cu "oo" , personal nu prea o agreez, dar nu mi se pare chiar deplasata. ideea e sa respectam cat mai strict posibil statutul expertilor si aria lor de activitate. :frusty:

3. consider ca, in alin (2) al Art. 10. din legea conta, ar trebui modificat ce am bolduit cu negru ca sa apara ce am bolduit cu albastru:

(2) Contabilitatea se organizeaza si se conduce, de regula, in compartimente distincte, conduse de catre directorul economic, contabilul-sef sau alta persoana imputernicita sa indeplineasca aceasta functie. Aceste persoane trebuie sa aiba studii economice superioare.
si sa apara
" Se recomanda ca aceste persoane sa aiba studii economice superioare",

deci ca o recomandare - nu o obligatie fiindca exista destui oameni cu studii medii economice care sunt destepti si au in spate ani grei de meserie, iar experienta si inteligenta ii face mai directori economici/contabili sefi decat sunt multi dintre cei cu studii economice superioare.
apoi, nu se poate pune "=" intre un (relativ) proaspat absolvent de facultate economica si o pers. cu studii medii care-i dir. ec./contabil sef de ani de zile si are o exper. relevanta in domeniu. de aceea mi se pare nedrepta aceasta obligatie cuprinsa in alin. (2) si cred ca e suficienta doar o recomandare.

parerea mea ...

Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 13 March 2010 - 01:37 PM

#302 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 13 March 2010 - 01:35 PM

am mai lucrat putin pe text, daca vreti/considerati necesar sa recititi ... :biggrin: nu e nimic important schimbat, mai mult aranjarea in text.

:frusty:

#303 ValentinaSg

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 68 Postari:

Postat 13 March 2010 - 02:02 PM

Asta ar fi ideal sa se intample, sa ne suflecam mainile si sa aducem fiecare o contributie la legislatia actuala, la proiecte in dezbatere.
E mai util decat sa ne dam cu parerea fara a lucra pe texul de lege sau a comenta ce zice fiecare.

E notabila propunerea ta, Otilia.

#304 beatrice1971

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 519 Postari:

Postat 13 March 2010 - 02:38 PM

Ref.la punctul 3.
Tu ai dreptate in mare parte, si eu cunosc contabili fara studii superioare fff buni, dar atunci...la ce bun sa mai faci o facultate daca, ca absolvent al unui liceu economic ai toate drepturile cu cele ale unui absolvent de facultate ?
Ar trebui diferentiat cumva, poate in functie de vechime... Cred ca trebuie gandit bine punctul asta.

Exista mai multe tipuri de practicanti de contabilitate:

- cei care au in spate doar cursuri, fara liceu economic
- cei cu liceu economic
- cei cu studii superioare economice
- cei inscrisi in CECCAR, etc

Ce drepturi ar trebui sa aiba fiecare ?
Viata e ceea ce ti se intampla in timp ce esti ocupat sa faci alte planuri.

#305 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 13 March 2010 - 03:22 PM

daca faci o facultate ai sanse de progres mult mai rapide fiindca se presupune ca ai cunostinte mai multe deja obtinute, pe cand un contabil cu studii medii poate sta ani si ani pana sa poata ocupa un eaasemenea post.
deci, poti ajunge in fct de conducere mult mai repede, pe baza de competente. asta sper sa ii motiveze si pe cei care fac facultati economice - sa fie cat mai bine pregatiti pt. a beneficia cat mai mult de avantajele studiilor superioare fiindca in ziua de azi cuvantul cheie la angajare (sub orice forma) e COMPETENTA. poti sa ai diplome peste diplome, daca la testul de cunostinte pici, tot degeaba ai hartiile alea.

:laugh:

drepturile expertului sa i le dea CECCAR :frusty:

si i le-a dat !! alea-s ! :laugh:

#306 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 13 March 2010 - 03:39 PM

uite, mai dau un ex. (2...3...) :biggrin:

sa zicem ca sunt o firma cu vechime de 10 ani si am de cativa ani un contabil cu studii medii istet, care deja imi stie si in somn tot ce se intampla economic in firma, a invatat sa faca toata conta, chiar si bilantul (pe care il cam face programul MF :laugh: ). contabilul sef cu studii superioare imi pleaca din firma si eu vreau sa-l promovez in ac. functie pe cel cu studii medii, pe baza de competente si fiindca chiar ar fi absurd sa aduc un om strain pe fct de conducere cand am om f potrivit in firma, iar in locul lui as aduce pe altcineva din afara - poate tot cu studii medii, poate cu studii superioare ... sa vad ce pers. ce gasesc.

ops, dar iata ca legea nu ma lasa sa-l promovez fiindca omu' nu are studii economice superioare pe care nu le-a facut in timp poate fiindca s-a casatorit, a facut 1-2 copii, poate are rate mari de platit la casa si nu mai are bani de facultate, cate si mai cate motive obiective pot fi.
atunci intreb : e drept sa nu-l pot promova, cand stie si poate face munca de conducere, numai fiindca nu are studii economice superioare ??

alta : eu gatesc (destul de bine :frusty: ) si NU sunt bucatar cu diploma, ba mai e si munca cu impact uman (mi-as putea imbolnavi familia).
voi ce ziceti ? mi-ar trebui obligatoriu diploma de bucatar ca sa am dreptul sa gatesc in casa mea, a mamei, a soacrei, a sor'mii ?? asta i-ar garanta familiei mele ca nu ii otravesc sau simplu fapt ca ii hranesc de atatia ani e suficient ca si garantie si, pana la urma, e "riscul"/decizia lor sa manance ce le gatesc eu, ca doar nu le baga nimeni pe gat cu forta, isi asuma "raspunderea" :laugh:

inca una : am invatat sa fac resuscitare, sa zicem ca m-a invatat sotul meu care e medic, eu n-am nici o diploma medicala. se intampla un accident si unul are nevoie de manevre de resuscitare care i-ar putea salva viata, eu sunt acolo si as putea face asta, dar ... n-am diploma si ce sa fac ?? il las sa moara cu zile sau ii fac ce trebuie ca sa-l salvez ??

in concluzie :
* ideea e ca parca prea mult ne legam de diplome (nu zic ca nu sunt necesare, sa le punem pe foc si sa faca fiecare ce crede ca se pricepe, nu zic asta), insa doar competenta ar trebui sa fie cea care ne departajeaza cu adevarat ! :laugh:
* eu - patron, vreau sa am libertatea de a-mi gestiona personalul cum vreau, cum cred eu ca e mai bine pt afacerea mea... sau n-am dreptul asta si trebuie sa vina unu' si altu' sa-mi spuna pe cine sa angajez si pe cine nu ??

Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 13 March 2010 - 04:14 PM

#307 nemrac

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 116 Postari:

Postat 13 March 2010 - 04:59 PM

Vezi postareaOtilia Alupei, la Mar 13 2010, 03:39 PM, a spus:

inca una : am invatat sa fac resuscitare, sa zicem ca m-a invatat sotul meu care e medic, eu n-am nici o diploma medicala. se intampla un accident si unul are nevoie de manevre de resuscitare care i-ar putea salva viata, eu sunt acolo si as putea face asta, dar ... n-am diploma si ce sa fac ?? il las sa moara cu zile sau ii fac ce trebuie ca sa-l salvez ??
Eu am patit-o asa in sensul ca am facut o banala injectie cu polidin lui soacra-mea la tara , pe vremea lui nea Nicu .Soacra-mea era bolnava de gripa , murise socrul , era frig si a racit cobza , mai ales ca la tara in camera aia era si frig rau , plus ca nu dormise de 3-4 zile , nu mai zic ca nu mai avea nici voce , si in urma injectiei si medicamentelor de gripa pe care le dadusem eu , pur si simplu a ajutat-o in sensul ca a adormit instantaneu . In timp ce dormea a inceput sa transpire abundent dar neamurile nu au reusit sa o mai trezeasca . In final s-au intors impotriva mea zicind ca am omorit-o eu dar eu stiam ca doar doarme . dar nu aveam cum sa-i conving . In ultima faza , cind discutiile erau in toi in sensul ca sa cheme politia si salvarea , soacra-mea se trezeste si zice ca bine se mai simte ! Bineinteles ca ptr mine a fost o experienta foarte tare , plus ca eram si singura impotriva tuturor si practic nu aveam cum sa-i conving ca nu au dreptate . Cind s-a trezit soacra-mea , a fost singura care mi-a luat apararea , a zis ca se simte super si avea voce !De atunci nu mi-a mai trebuit sa fac injectii la careva oricit de bine as face . Tin sa precizez ca am in famile din partea lui tatal meu , majoritatea NUMAI cadre medicale incepind de la farmacist pina la sef de sectie spital !Si va dati seama ca aveam de unde sa invat ( si am invatat ) dar ptr uzul nostru in caz de ceva pina vine salvarea .
Insa cu toate cunostintele mele in domeniu , nu mai am curaj sa mai fac ce am facut atunci cu soacra-mea !Si era vorba de o banala injectie!
o zi buna

Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 13 March 2010 - 05:21 PM
inserare corecta citat

#308 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 13 March 2010 - 05:14 PM

inteleg ce spui si ai dreptate, insa te felicit cu sinceritate ca ai facut acea injectie, la cat de rau ii era soacrei tale - eu cred ca e f. posibil sa-i fi salvat viata !! bravo tie !! :ok: daca te gandesti asa, mai ca a meritat spaima/conflictul acela cu familia, nu ? :biggrin:

am vazut cazuri si pro si contra : un caz in care a vrut sa salveze viata si nu a putut fiind acuzat, ulterior, ca i-a cauzat moartea, insa s-a dovedit ca nu era asa ci ca pur si simplu incercarea nu a avut succes si ca oricum deceda, apoi, am vazut caz in care omu murea cu zile daca nu se intervenea pana la sosirea ambulantei - interventia recunoscuta ca fiind salvatoare si aplaudata.
acum, depinde de fiecare daca vrea sa-si asume un asemenea risc.

si, apropo, nu stiu sa fac resuscitare, ar trebui sa stiu, dar chiar nu stiu decat teoretic -practic 0, a fost doar un ex. si atat :biggrin: multumesc mult pt sfat, stiam din media de riscul pe care mi l-ai spus, practic nu cred sa fiu pusa intr- asemenea situatie fiindca nu stapanesc tehnica si nu m-as baga.

numai bine.

Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 13 March 2010 - 05:24 PM

#309 Aligras

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 14 March 2010 - 12:11 AM

No, acu' chiar nu mai inteleg nimica!
Deci s-o dus D-na Albu la D-ra Roberta si o zis ca vrea sa faca asociatie de economisti care sa practice liber si dansa o felicitat-o? Da' faina fata, hotarata si chitita pe treaba! La astfel de propunere ce putea zice D-ra Roberta decat "bravo!"? Ce poti zice la un om cand vrea sa inalte o casa ori alt lucru maret?
Si io zic tot bravo D-na Albu! Daca zidirea Dvs e o treaba dreapta si legala, tot respectul.
Da' mai ziceati de un ins, un om de-o fost si el la Roberta, ei bine ala ce-o vrut? Tot vreo asociatie o vrut sa faca? S-au s-o dus sa-ti bage matale, D-na Albu vreo stramba?
Io, ca om ce am vazut multe, m-as fi dus acolo sa cer ajutor pentru lucru mai de nimica decat ditamai asociatia. Pai stiati, oameni buni, ca expert au economist la legea aia a contabilitatii de ani buni nu scrie vreo sanctiune daca buticaru' nu-si tocmeste contabilitatea dupa cum e scris la art.10 ???
Las-o in masa de initiativa ca si de-ar ramane legea asa cum e tot ar putea orice cioflingar sa faca treaba in locu' si-a economistului si-a expertului fara ca buticaru sa pateasca ceva. Ca nu-i nici o amenda!
Oare nu se sfadesc economisti cu experti si o sa castige....alti? Cum o fi cand o fatuca cu 10 clase face pe contabila la vreo 20 de firme (ca stiu eu una) ca de, o face pe doi poli? S-au cum s-a intamplat la un pretenar de al meu, contabil, lu' care io zis patronu' ca-l concediaza nu ca i-ar fi facut belele ci ca s-a tocmit cu unu mare de la garda si asa are si protectie?
De m-as fi dus la D-ra Roberta de amenda i-as fi spus si nu ca vreu sa-ntorc lumea. Asa, zic eu, ar fi fost o leaca mai aparati si uni da' si alti.
Si ma scarpin in ceafa cu gandul ca D-ra Roberta, fata faina, l-o fi incurajat si pe omu' ala, asa sa nu zica fraieru' ca pleaca nemangaiat.
Ba chiar io fi zis ca "Uite domnule cum ne-am straduit noi sa facem ordine in contabilitate si sa scapam de cei ce muncesc la negru si multi din jur ne critica, dar lasati, ca noi va vom sprijini! Vom analiza si oricum o amenda va trebui sa fie."
Si de-o fi zis asa, atunci pe cine-o amagit? Pe omu' ala? Pe D-na Albu? Ori pe-amandoi?

#310 almcomp

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 265 Postari:

Postat 14 March 2010 - 10:40 AM

Bag de seama ca dvs sunteti un vechi in meserie... din 1994. Eu lucrez din 1996 si tot nu pot sa spun ca este o vechime substantiala.
Ma rog... Opinia mea este ca patronii sunt cei care pot sa decida in privinta omului pe care il iau alaturi.
Dar eu as intreba:
- cati patroni de firma pun pret pe aceasta meserie? Oare 10%?
- cati patroni de firma confunda contabilul cu economistul sau secretara sau inspectorul de resurse umane sau poate de inspectia muncii sau daca se poate si PSI, etc?
- cati patroni de firma sunt dispusi sa inteleaga care este diferenta dintre problemele contabile, cele fiscale si cele economice?
Cel mai adesea este in mintea fiecaruia un conglomerat de notiuni, de informatii si atunci intreaba si ei pe cine credeti? Pe contabil?

Au ajuns sa ma sune sa ma intrebe si de probleme personale: gen a venit amenda de la politie... ce trebuie sa fac? unde sa ma duc? a venit o notificare de la casa de pensii sau de sanatate? ce trebuie sa fac? sau vreau sa deschid un cont, ce trebuie sa fac? sau mi-a expirat sediul social si trebuie sa il reinnoiesc? si sunt multe exemplele in care parte din timpul nostru acordam consultatie si financiara si economica si juridica si fiscala si dracu sa le ia ca nu mai stiu ....
De parca mintea lor s-a oprit in jurul acestui contabil si nu stiu ce sa faca si cum sa faca fara sa il intrebe.

Ci atunci despre ce vorbim atata de utilitatea bilantului pt ca in viziunea acestor oameni nu are nici un fel de valoare. Poate in viziunea guvernului...

Ma rog... pana sa ajungem ca patronii care au firme sa faca ei singuri aceste deosebiri si sa inteleaga importanta actului contabil mai trece mult timp in Romanica noastra...

#311 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 14 March 2010 - 11:07 AM

pai, chiar ala a fost motivul pt. proiect - ca bilantul e de utilitate publica si, vezi Doamne, numai cecaristii sunt capabili sa-l faca, sau un economist simplu DAR cu cim de 8h/zi, nu cu timp partial - de parca i se schimba creierul in fct. de tipul de cim :laugh: si nu mai era aceeasi persoana (o prostie fara seaman)
daca utilitatea publica ii doare (si nu e lipsit de sens, sa fim sinceri, parerea mea) atunci haideti sa facem asta, ca nu-i problema, dar cointeresandu-i in primul rand pe patroni fiindca, pana la urma, e afacerea lor si trebuie sa-si asume raspunderea pt. tot ce misca in firma fiecaruia dintre ei, inclusiv calitatea personalului. de aia ziceam ce ziceam la pct. 1, am expus si rezultatele pe care cred ca le vom avea, nu le mai repet.
dupa ce semneaza actul constitutiv in care apare acel paragraf obligatoriu, nici un patron nu mai poate spune ca nu a stiut de importanta activitatii in contabilitate si, prin urmare, nu a fost constient ca trebuie sa incadreze o pers. calificata pe post de contabil.
oameni buni, sa lasam patronii sa-si organizeze afacerea asa cum cred ei de cuviinta si sa poarte raspunderea pt. asta, in sensul aratat !

:frusty:

Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 15 March 2010 - 03:03 PM

#312 flemil

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 31 Postari:

Postat 14 March 2010 - 12:14 PM

Ma bag si eu.
Cu denumirea sa avem grija deoarece mai exista si Asoc Generala a Economistilor din Romania, unde sunt toti profii de la facultatile de stiinte economice, si sa nu fim in conflict de ... denumiri.

#313 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 14 March 2010 - 12:23 PM

stai sa vedem daca ne aproba numele, ca tocmai a iesit legea cu nu ai voie in denumire "roman", "Romania" decat cu aprobare speciala. :frusty:
de aceea am si oprit comunicatul de presa - nu mai suntem siguri ca putem avea denumirea sub care facem acel comunicat (desi la depunerea actelor pt nume nu a fost problema, dar ... )

#314 albu2000

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 33 Postari:

Postat 14 March 2010 - 03:46 PM

Nu vreau sa jignesc pe nimeni,dar sant sigura ca d-ra Roberta nu ma amagit cu nimic,ptr ca pe forum nu pot sa spun chiar toata discutia care am avut-o cu dansa.In privinta acelui coleg care a fost inaintea mea ,stiu sigur ca nu l-a amagit numai ca nu a primit raspunsul corect.Nu are rost sa discutam mai multptr ca se pare ca printre noi sant f multi carcotasi care in fata vor multe iar cand te intorci un pic cu spatele iti infig cutitul.Asa ca vb colegelor mele haideti sa discutam mai bine ce ne intereseaza ptr asociatie si sa-i dam drumul la treaba.Nu pot sa cred ca daca stam toata ziua pe asemenea discutii,la cutite ajungem undeva,poate doar la enervari fara rost si piedere de timp.Asa ca haideti la treaba!

#315 albu2000

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 33 Postari:

Postat 14 March 2010 - 06:11 PM

http://www.youtube.c...h?v=DQbv1HS47qs
aceasta melodie este ptr colegele noastre care chiar stiu ce inseamna sa muncesti si sa respecti semenii

#316 beatrice1971

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 519 Postari:

Postat 14 March 2010 - 11:21 PM

Info trafic blog
http://apecromania.wordpress.com/

11.03.2010 - 102 vizitatori
12.03.2010 - 8 vizitatori
13.03.2010 - 16 vizitatori
14.03.2010 - 2 vizitatori

Trebuie si putin SEO ca sa devenim mai vizibili.

Am postat astazi pe blog si formularul de adeziune. Am avut solicitari in acest sens si am zis ca nu strica sa fie si pe blog.

Cam liniste pe aici astazi.

#317 ISA

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 369 Postari:

Postat 15 March 2010 - 10:44 AM

Beatrice1971, multumim pentru blog. :frusty: Am intrat pe el si arata bine.
" Sansa favorizeaza o minte pregatita "

#318 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 15 March 2010 - 11:26 AM

si mie imi place blogul, e f bine pt inceput, bravo Beatrice :frusty:
sa speram ca numele ramane APEC Romania. daca vom intampina greutati, ne vom duce la Secretariatul General (cf. legii)sa solicitam si "Romania" in nume, incercam tot ce se poate. daca nu reusim, ramane APEC simplu- desi cam stirb ... mai vedem.

avem :
* nume (APEC, cu sau fara "Romania")
* statut
* spatiu
* blog
* adrese de e-mail
* domeniu : apec.org.ro (nu s-a putut apec.romania.ro, nu e voie din motivele deja expuse)
* obiective imediate (cu care plecam la drum)

ne mai trebuie :
* membrii fondatori (bine relationati in societate) - asta mai dureaza un pic
* act constitutiv (nu se poate fara membrii fondatori)
* sigla
* site, eventual

haideti sa facem sigla, intre timp :biggrin:

#319 beatrice1971

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 519 Postari:

Postat 15 March 2010 - 11:50 AM

cu sigla e cam complicat
stie cineva sa mestereasca in Corel sau in alte programe de genul asta?

#320 rodicus

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 135 Postari:

Postat 15 March 2010 - 11:58 AM

Vezi postareabeatrice1971, la Mar 15 2010, 11:50 AM, a spus:

cu sigla e cam complicat
stie cineva sa mestereasca in Corel sau in alte programe de genul asta?

va pot oferi eu o propunere de sigla miercuri daca nu e prea tarziu
The art of knowing is knowing what to ignore.

Similar Topics Collapse

54 useri citesc topicul

0 membri, 54 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL