Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Modicare art. 201 cod fiscal, incepand cu 1 aprilie - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Modicare art. 201 cod fiscal, incepand cu 1 aprilie

1 reply to this topic

#1 paul_ursan

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 10 Postari:

Postat 02 April 2010 - 10:54 AM

Buna,
Poate careva sa imi spuna si mie daca s-a abrogat/modificat cumva de la 1 aprilie art 201 cod fiscal,referitor la scutirea de la plata accizei pt produse energetice incepand cu 1 aprilie 2010?
Multumesc anticipat

#2 nopris

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1575 Postari:
  • Interests:A invata mai mult unii de la altii si a deveni mai priceputi si mai buni.

Postat 02 April 2010 - 11:38 AM

Conform alin. (3) al art. III din ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 109 din 7 octombrie 2009 , publicată în MONITORUL OFICIAL nr. 689 din 13 octombrie 2009, începând cu data de 1 aprilie 2010 se abrogă prevederile art. 162-175 și art. 178-206 din cap. I al titlului VII "Accize și alte taxe speciale" și prevederile art. 222-237, art. 239-242, art. 244 și 244^1 din titlul VIII "Măsuri speciale privind supravegherea producției, importului și circulației unor produse accizabile" din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificările și completările ulterioare.

Deci, se pare ca da. Dar mie nu-mi vine sa cred ca se elimina accizele. Ar trebui citita cu atentie OUG 109 din 2009 sau sa asteptam aparitia Codului fiscal actualizat la 1.04.2010. Poate se elimina forma procentuala si se redefinesc sub alta forma.

Drumul catre fericire nu se afla in a face ceea ce iti place, ci in a-ti place ceea ce trebuie sa faci! (Sai Baba)

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL