Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Inregistrare vignete strainatate - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Inregistrare vignete strainatate

• Nu puteti replica pe acest topic
No replies to this topic

#1 Ovidiu84

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 17 Postari:

Postat 16 April 2010 - 10:37 AM

Buna. Firma noastra vinde vignete pentru Ungaria, achizitionate de la un furnizor din Ungaria. Pentru aceste vignete am inteles ca nu se percepe TVA. Asadar, incasarile pentru aceste vignete le-am inregistrat in contul 462, respectiv, 5311=462. Factura se emite de catre furnizor ulterior, in functie de cantitatea de vignete vanduta lunar. Intre incasari si valoarea facturii apare o diferenta, respectiv profitul, destul de mare, intre 8000-10000 lei lunar. Este corect sa se inregistreze aceasta diferenta pe venituri din diferente de curs valutar (765)? As dori sa stiu daca mai sunt cazuri de acest gen, sau cazuri in care in urma acestor operatiuni apare TVA colectat aferent vanzarilor acestor vignete. Multumesc.

• Nu puteti replica pe acest topic

Similar Topics Collapse

3 useri citesc topicul

0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL