Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Achizitie produse cu 1 ban - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Achizitie produse cu 1 ban

2 replies to this topic

#1 ochidevultur

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 47 Postari:

Postat 16 April 2010 - 01:41 PM

Va rog , ajutor!

Am primit de la un furnizor produse dintre cele pe care le achizitionam in mod curent cu 0,1 lei. Marfa noi o vindem in ABC-uri. Daca vanzatoarea imi face comanda de min 200 lei (de ex.), atunci primeste cadou unul din produsele achizitionate de noi cu 0,1 lei.
Eu cum fac receptia produselor cu 1 ban si cum ma scad cu ele din gestiune? (gestiune cantitativ-valorica)
Le receptionez pe 371 iar cand le dau vanzatoarelor fac 623.reclama=371? Sau le pot receptiona direct pe 623.reclama?
E necesar vreun PV ca le-am dat cadourile??Sau vreun alt docoment?

Si aceeasi problema daca primesc de la furnizor, tot cu 0,1 lei, de ex calcatoare (nu fac parte din produselele pe care le vindem in mod curent)?

Multumesc frumos :frusty:

#2 ochidevultur

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 47 Postari:

Postat 22 April 2010 - 10:09 AM

Nu stie nimeni? (sau e aglomerata perioada probabil...) :good:

#3 Florin_76

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1877 Postari:

Postat 25 April 2010 - 01:15 AM

La produsele care le primesc in acest fel , eu ajustez pretul de intrare sa acopere toata cantitatea si ma inregistrez cu ea , iar diferenta oricum se va regasi in adaos.

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL