Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
prestari servicii salvamar - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

prestari servicii salvamar

• Nu puteti replica pe acest topic
No replies to this topic

#1 catrini84

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 10 Postari:

Postat 07 June 2010 - 03:52 PM

[buna ziua!
am si eu o itrebare, o sc presteaza servicii salvmar catre o primarie,
societatea e platitoare de tva, consider ca serviciile respective sunt si ele cu tva,dar exista undeva
un ''punct de vedere'' ca aceste servicii s-ar incadra la art 141 al c cf ,, prestari de ingrijire si supraveghere efectuate de personal medical si para medical,conform prevederilor legale aplicabile in materie"", ceea ce mi se pare aiurea
deoarece salvamarul acorda servicii medicale de baza chiar daca e instruit in acest sens, practic nu e un paramedic de la smurd(og 95/2006
va multumesc[/size]"]size="3"]buna ziua!
am si eu o itrebare, o sc presteaza servicii salvmar catre o primarie,
societatea e platitoare de tva, consider ca serviciile respective sunt si ele cu tva,dar exista undeva
un ''punct de vedere'' ca aceste servicii s-ar incadra la art 141 al c cf ,, prestari de ingrijire si supraveghere efectuate de personal medical si para medical,conform prevederilor legale aplicabile in materie"", ceea ce mi se pare aiurea
deoarece salvamarul acorda servicii medicale de baza chiar daca e instruit in acest sens, practic nu e un paramedic de la smurd(og 95/2006
va multumesc[/size]

• Nu puteti replica pe acest topic

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL