Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Intrebare referitoare la profesiile liberale - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Intrebare referitoare la profesiile liberale

1 reply to this topic

#1 lilic

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 28 June 2010 - 04:58 PM

Nu stiu sigur daca pun intrebarea unde trebuie, dar sper sa fie cineva aici care sa ma poata lamuri si pe mine. Eu sunt traducator si incepand de anul acesta m-am inregistrat la finante ca sa prestez servicii independent. Am o nelamurire referitoare la platile pe care clientii le fac prin transfer: este obligatoriu in acest sens sa imi deschid un cont in banca ca persoana juridica, sau pot folosi orice cont bancar al meu?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!

#2 evvy

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 28 June 2010 - 05:13 PM

Vezi postarealilic, la Jun 28 2010, 05:58 PM, a spus:

Nu stiu sigur daca pun intrebarea unde trebuie, dar sper sa fie cineva aici care sa ma poata lamuri si pe mine. Eu sunt traducator si incepand de anul acesta m-am inregistrat la finante ca sa prestez servicii independent. Am o nelamurire referitoare la platile pe care clientii le fac prin transfer: este obligatoriu in acest sens sa imi deschid un cont in banca ca persoana juridica, sau pot folosi orice cont bancar al meu?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Trebuie sa deschizi un cont bancar pe firma(PFA) .In acestea faci tranzactii numai in legatura cu afacerea ta.Evident bancile te vor trata altfel,deci comisioane mai mari decat la persoana fizica.

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL