Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
vanzarile de legume si fructe - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

vanzarile de legume si fructe

1 reply to this topic

#1 ellissa

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 25 Postari:

Postat 29 June 2010 - 10:10 AM

pana la urma cum se va face vanzarea in tara de legume si fructe?cu taxare inversa?din cate am inteles nu se va mai plati tva la achizitiile intracomunitare a acestor marfuri. nu am apucat sa citesc prea multe fiind plecata din tara.orice informatie e utila.multumesc :wink:

#2 citrom05

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 314 Postari:

Postat 29 June 2010 - 11:53 AM

OUG 54/2010 privind unele masuri pentru combaterea evaziunii fiscale.

Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 413 din 21 iunie 2010

3. La articolul 160 alineatul (2), dupa litera b) se introduce o noua litera, litera c), cu urmatorul cuprins:
"c) livrarea de bunuri din urmatoarele categorii: cereale, plante tehnice, legume, fructe, carne, zahar, faina, paine si produse de panificatie, astfel cum sunt stabilite prin ordin al ministrului finantelor publice, la propunerea presedintelui Agentiei Nationale de Administrare Fiscala."

Art. II
(1) Prevederile art. I pct. 3 se aplica incepand cu a 10-a zi urmatoare comunicarii de catre Consiliul Uniunii Europene a aprobarii derogarii pentru aplicarea acestor prevederi, pana la data de 31 decembrie 2011. Ministerul Finantelor Publice va publica pe site-ul sau oficial www.mfinante.ro data comunicarii de catre Consiliul Uniunii Europene a aprobarii derogarii.

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL