Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
PayPoint-Incasari facturi electronic - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

- - - - -

PayPoint-Incasari facturi electronic

2 replies to this topic

#1 mihaela_g

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 25 Postari:

Postat 03 July 2010 - 01:29 PM

Va rog mult sa ma ajutati pentru ca nu am gasit unde sa ma documentez. :lnr (1): Societatea noastra detine un aparat Paypoint prin care inacaseaza facturi precum distrigaz , romtelecom si incarca cartele telefonice. Pentru aceasta prestare primim un comision. Banii incasati pe facturi ii depunem in contul societatii care a pus la dispozitie aparatul, si aceasta ne plateste prin banca comisionul aferent incasarilor din ziua respectiva.
Cum inregistrez in contabilitate acest comision incasat prin banca si cum fac dovada acestei prestari de serviciu deoarece nu am nicio factura sau bon fiscal?

Imi cer scuze daca acest topic a mai fost postat dar eu am dat un search pe forum si nu am gasit nimic. Va multumesc anticipat.

#2 Irina Popa

Nou

• Members
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 28 July 2010 - 07:27 PM

si eu sunt interesata de acest subiect...
multumesc MYA

#3 Luca Paciolo

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 01 August 2010 - 07:20 PM

Eu asa as face : Registru de casa in numele firmei PayPoint cu urmatoarele inregistrari

1. Incasari de la persoane 5311 analitic = 462 analitic

2. Plata sumelor catre Pay Point 462 analitic = 5311 analitic

3. lunar sau cf.contractului emiterea facturii de comision catre PayPoint 4111 = 708

4111=4427

Fisiere atasate

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL