Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
medicale suprapuse - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

medicale suprapuse

2 replies to this topic

#1 Viovas

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 43 Postari:

Postat 28 July 2010 - 10:56 AM

buna ziua.
am un salariat care are un certificat medical in continuare in perioada 08.07.2010 - 21.07.2010. Salariatul se simte rau si se interneaza in spital unde pe 26.07.2010 i se elibereaza un certificat medical initial pt perioada 20.07.2010 - 26.07.2010 si altul in continuarea acestuia pt 27.07.2010-31.07.2010. Eu am o problema acum: se suprapun doua zile de medical: 20.07 si 21.07.2010?
Intrebarea mea este: cum platesc aceste medicale? Pe cel din 08.07.2010 - 21.07.2010 il platesc doar pana pe 19.07 inclusiv?

#2 nopris

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1575 Postari:
  • Interests:A invata mai mult unii de la altii si a deveni mai priceputi si mai buni.

Postat 28 July 2010 - 11:17 AM

Citez din norme:
(3) În situația în care unui asigurat i se acordă în aceeași lună două certificate de concediu medical, care se suprapun pentru o anumită perioadă, indemnizația se calculează după cum urmează:
a) pentru primul certificat de concediu medical, indemnizația se va calcula numai pentru zilele cuprinse între data începerii valabilității acestuia și data începerii valabilității celui de-al doilea certificat medical, iar pentru zilele rămase peste care se suprapune perioada celui de-al doilea certificat medical se va înscrie în rubrica "Observații" a certificatului de concediu medical "Suprapunere cu CM seria .....nr. ..........";
b) pentru al doilea certificat medical, a cărui începere se suprapune peste perioada de valabilitate a primului certificat medical, indemnizația se calculează în mod corespunzător, pentru toate zilele cuprinse în perioada de valabilitate a acestuia.

Aceasta postare a fost editata de nopris: 28 July 2010 - 11:18 AM

Drumul catre fericire nu se afla in a face ceea ce iti place, ci in a-ti place ceea ce trebuie sa faci! (Sai Baba)

#3 Viovas

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 43 Postari:

Postat 28 July 2010 - 11:32 AM

merci.
si la rubrica observatii, pot trece eu ca angajator faptul ca se suprapun sau doar medicul poate trece acest lucru?

as mai avea inca o intrebare: daca medicalul initial (cel intre 20.07-26.07.2010) are acelasi cod diagnostic ca cel in continuare din perioada precedenta (08.07-21.07), cel initial va avea o noua baza de calcul sau nu?

Aceasta postare a fost editata de Viovas: 28 July 2010 - 11:39 AM

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL