Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
reduceri la facturi de telecomunicatii - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

reduceri la facturi de telecomunicatii

1 reply to this topic

#1 aludmy

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 7 Postari:

Postat 17 August 2010 - 07:09 AM

Daca la ROMTELECOM am reducere la abonament (promotie la incheierea contractului) inregistrez si reducerea sau fac doar 626 = 401, si 4426=401. Tot asa am si la ORANGE reduceri. Cum procedez? Daca fac 401=767 suma redusa si 626,4426=401 atunci inregistrez si in jurnalul TVA cumparari si in declaratia 300 si 394 ? Ajutatima va rog , vreau sa fac inregistrarile corecte .

#2 jandor61

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 51 Postari:

Postat 17 August 2010 - 08:26 AM

In astfel de cazuri, din experienta proprie, inregistrez suma pentru cheltuiala la valoare intreaga si apoi, in rosu, reducerea.
De altfel, asa apare si pe factura, valoarea intreaga si apoi reducerea cu minus.

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL