Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
decl. sanatate, CCI / 2010 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

decl. sanatate, CCI / 2010

20 replies to this topic

#1 mihaela2005

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 58 Postari:

Postat 12 April 2010 - 05:25 PM

Am nevoie de o lamurire:
In declaratia privind concediile medicale si indemnizatiile (Raportare Fnuass : A2_LLAA_CIF), in campul privind zilele lucrate (unde in instructiuni scrie ca se trec zilele efectiv lucrate) trebuie cuprinse si zilele de concediu de odihna?
Multumesc

#2 SERBAN MARIANA

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 789 Postari:

Postat 13 April 2010 - 06:55 AM

da se trec si zilele de CO

RIANA784

Treburile ce se pot indeplini cu blandete niciodata nu dau gres

#3 psystems

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 8 Postari:

Postat 21 April 2010 - 10:11 AM

Buna ziua,

Am si eu o rugaminte: cum completez declaratie BASS pentru un angajat care a fost in concediu medical de 10 in luna martie?

Am atasat ce am completat insa nu stiu daca e corect.

Va rog sa ma ajutati.

Imagine postata

Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de psystems: 21 April 2010 - 10:11 AM

#4 Viovas

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 43 Postari:

Postat 23 April 2010 - 01:55 PM

buna ziua. vreau sa fac declaratia la sanatate (online) pt o firma cu toti salariatii in somaj tehnic, dar imi da urmatorul mesaj: Stare Anexa 3C: A fost depus fișierul pentru această anexă, validat, dar cu erori.
ce trebuie sa fac sa nu mai dea eroarea asta?
pot depune declaratia cu toate ca imi da eroarea?
luni, 26.04 se pot depune la ghiseu declaratii (avand in vedere ca 25 e duminica)?

#5 cosmin0304

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 399 Postari:

Postat 23 April 2010 - 02:06 PM

Vezi postareaViovas, la Apr 23 2010, 02:55 PM, a spus:

buna ziua. vreau sa fac declaratia la sanatate (online) pt o firma cu toti salariatii in somaj tehnic, dar imi da urmatorul mesaj: Stare Anexa 3C: A fost depus fișierul pentru această anexă, validat, dar cu erori.
ce trebuie sa fac sa nu mai dea eroarea asta?
pot depune declaratia cu toate ca imi da eroarea?
luni, 26.04 se pot depune la ghiseu declaratii (avand in vedere ca 25 e duminica)?

asta e pentru judetul hunedoara

Incepand cu luna noiembrie 2009, in vederea depunerii declaratiei de 5.5% si 5.2% ,a listelor nominale cu asiguratii si obligatiile de plata catre Fondul national unic de asigurari sociale de sanatate (Anexele 2A, 2B, 2C) ,in situatia in care aveti persoane care se incadreaza la categoria SS — salariatii scutiti de plata contributiei de asigurari sociale de sanatate potrivit Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 28/2009 privind reglementarea unor masuri de protectie sociala, in anexa 2a , va rugam sa trimiteti fisierele la adresa de email angajatori@cjashd.ro. · Subiectul email-ului trebuie sa contina CUI_LLAA SOMAJ TEHNIC (exemplu: 11487530_0107 SOMAJ TEHNIC) · Dupa verificarea fisierelor( anexele 2a, 2b,2c) se transmite o confirmare de preluare la aceeasi adresa de la care au fost primite fisierele cu un numar de inregistrare si data înregistrarii. Aceste numere de înregistrare/data se vor trece pe anexele tiparite. · În caz de încarcare cu erori, acestea va vor fi transmise prin e-mail la aceeasi adresa de la care au fost primite fisierele, datele nefiind prelucrate. · Precizam ca se vor prelua prin email doar fisierele care au in anexa 2a persoane in somaj tehnic . COMPARTIMENT EVIDENTA ASIGURATI

#6 Anitza

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 43 Postari:

Postat 05 May 2010 - 10:27 AM

Buna ziua.
Am o nelamurire in legatura cu completarea concediului.
La total fond de salarii brut ce suma trec?
Eu pe centralizatorul de salarii am o linie si cu concediul unei persoane.
La sfarsit brutul include si acest concediu.
La declaratii la fond de salarii ce trec : brutul cu concediu sau fara concediu.
Stiu, este rusinos dar din textul de lege nu inteleg foarte bine.
Eu pana acum am trecut doar salariile, fara suma corespunzatoare concediului , dar omul cand nu are ce face isi pune diverse intrebari.
Multumesc pentru intelegere.

#7 ALINA BUBU

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 189 Postari:

Postat 18 May 2010 - 10:12 AM

Astazi mi-am dat seama ca am omis sa depun declaratia FNUASS pe luna martie 2010. De zece ani de cand tin contabiliatea la firma nu mi s-a intamplat niciodata sa omit vre-o declaratie. Ce ma fac ? A patit-o cineva credeti ca pot scapa fara vreo amenda? Cu pot rezolva problema? Societatea noastra se afla intr-o perioada foarte proasta abia avem bani de salarii cred ca daca i-i spun patronului ca trebuie sa plateasca si amenda ma strange de gat.
Mentionez ca depun declaratia la CASMB Mosilor.

Va rog astept un raspuns este foarte urgent.

#8 SERBAN MARIANA

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 789 Postari:

Postat 19 May 2010 - 08:14 AM

depune-o in urna si nu o sa ai probleme
daca o declaratie nu apare inregistrata la ei spun sa o mai depui o data
eu am depus si a fost bine
RIANA784

Treburile ce se pot indeplini cu blandete niciodata nu dau gres

#9 ALINA BUBU

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 189 Postari:

Postat 19 May 2010 - 09:27 AM

Multumesc.
S-a rezolvat.
Am vorbit la biroul declaratii si mi-a dat 2 variante sa scap de amenda: prin posta cu confirmare de primire sau sa-mi iau parola si s-o trimit pe e-meil.

#10 cristibotze

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 181 Postari:

Postat 09 June 2010 - 09:38 AM

Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine cum se procedeaza cu declaratiile in cazul persoanei aflate in CIC? Se declara la sanatate, pensii, somaj? Sau se sterg din declaratiile respective?

#11 cosmin0304

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 399 Postari:

Postat 09 June 2010 - 12:00 PM

Vezi postareacristibotze, la Jun 9 2010, 10:38 AM, a spus:

Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine cum se procedeaza cu declaratiile in cazul persoanei aflate in CIC? Se declara la sanatate, pensii, somaj? Sau se sterg din declaratiile respective?
un pic mai explicit

#12 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
  • Interests:gradinarit..de apartament, deocamdata
    calatorii

Postat 09 June 2010 - 04:31 PM

cred ca ai un singur angajat si acela e in CIC.
-la somaj, sanatate nu depui nimic
-la pensii-adresa de comunicare a fptului ca persoana intra in cic (nu am vazut baza legala dar asa procedeaza la Dolj) si nu mai depui decl
-la ITM-decl cu nr.salariati: 1 si fond sal, comision 0lei
-la fisc decl 100, 102 in zero sau modifici vectorul fiscal prin 010

#13 cristibotze

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 181 Postari:

Postat 09 June 2010 - 09:20 PM

Multumesc. Scuze ca nu am postat detalii mai multe. Nu am un singur angajat. Am mai multi si acum vreau sa fac declaratiile. Intrebarea era cum trebuie sa procedez cu salariata care e in CIC? Sa nu o mai prind in declaratii?

Din raspunsul primit inteleg ca:
- la sanatate si somaj o sterg din declaratii
- la pensii o sterg de asemenea din declaratii si depun o comunicare cum ca persoana este in CIC incepand cu data de ...
- la ITM o sa fie in declaratii la numar de salariati dar cu comision datorat 0;
- la fisc, declaratiile 102 si 100 cu obligatiile corespunzatoare celorlalti salariati si fondului de salarii pentru angajator
Am inteles bine? Daca nu, va rog sa ma corectati.

Multumesc.

Aceasta postare a fost editata de cristibotze: 09 June 2010 - 09:22 PM

#14 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
  • Interests:gradinarit..de apartament, deocamdata
    calatorii

Postat 09 June 2010 - 11:26 PM

- la sanatate si somaj o sterg din declaratii
- la pensii o sterg de asemenea din declaratii
- la ITM o sa fie in declaratii la numar de salariati (inclusiv CIM suspendat) dar cu comision datorat x lei, corespunzator fondului de salarii pentru ceilalti salariati;
- la fisc, declaratiile 102 si 100 cu obligatiile corespunzatoare celorlalti salariati si fondului de salarii pentru angajator

#15 cristibotze

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 181 Postari:

Postat 10 June 2010 - 07:48 AM

Multumesc Mihaela. :frusty:

#16 raduc11

Nou

• Members
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 15 June 2010 - 12:34 PM

Buna ziua,
Am eroarea urmatoare "[atentionare/eroare] campul "data acordarii CM" din A2 nu apartine lunii raportate la inregistrarea"
Situatia este urmatoarea:
am un medical "in continuare" acordat cu data de 30.04.2010 pentru perioada 01.05.2010 - 17.05.2010 in lege in normele de aplicare a OUG 158/2005 la art.17 pct 2 scrie asa
(21)Pentru certificatele medicale «în continuare», data acordării nu poate fi mai mare decât data la care se termină valabilitatea certificatelor de concediu medical acordate anterior pentru aceeași afecțiune.
iar certificatul acordat anterior este pana la 30.04.2010
Nu inteleg eroarea

#17 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 22 July 2010 - 09:43 AM

CASMB - Atlas Asigurati - versiune noua: 2.07 Wednesday, July 21, 2010 3:28 PM
From: "www.casmb.ro" <eugen.clot@casmb.ro> Add sender to Contacts

Pe website-ul CASMB, la sectiunea Angajatori->Aplicatii:Atlas Asigurati, a fost publicata o noua versiune a programului Atlas Asigurati.

Modificari in aceasta versiune:

=======================versiune 2.07 - 2010.07.21
- a fost modificata declaratia de concedii medicale conform Ordinului CNAS 430/2010.05.12
- programul verifica online actualizarile disponibile si acestea pot fi descarcate
- modificari de ergonomie la introducerea certificatelor de concediu medical
- denumirea fisierelor de raportare pentru concedii a fost modificata in A1_LLAA_CUI.dbf si A1_LLAA_CUI.dbf

Pagina pentru download: http://www.casmb.ro/...i_asigurati.php

Succes!
Echipa CASMB

#18 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 29 July 2010 - 11:39 AM

Buna ziua

A fost publicata o versiune noua a programului Atlas Asigurati: 2.08

Singura schimbare in aceasta versiune este modificarea algoritmului de calcul al zilelor suportate de catre angajator/FNUASS pentru declaratiile aferente perioadei ianuarie 2006 - noiembrie 2006
(lucru util numai celor care inca mai fac rectificative pentru acea perioada).

Pagina pentru descarcare: http://www.casmb.ro/...i_asigurati.php

Succes!
Echipa CASMB

#19 dddiana31

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 03 August 2010 - 10:48 AM

buna ziua....imi spuneti va rog daca a-ti transmis careva lista persoanelor aflate in concediu medical? :lnr (1):
se transmite pe aceasi adresa ca si declaratiile?

Aceasta postare a fost editata de dddiana31: 03 August 2010 - 10:48 AM

#20 Viovas

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 43 Postari:

Postat 18 August 2010 - 09:20 AM

Buna ziua. Imi puteti spune daca intr-o luna un salariat a fost 15 zile cfs si 7 zile somaj tehnic, la declaratia sanatate in ce categorie salariala il includ: s (salariat) sau ss (salariat scutit de plata contributiei)?

Similar Topics Collapse

Topic Forum Deschis de Statistici Ultima postare

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL