Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Receptionare factura inexistenta - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Receptionare factura inexistenta

3 replies to this topic

#1 Cris_tiana

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 07 September 2010 - 01:13 PM

Hello

Imensa mea problema consta in faptul ca in luna aprilie am facut receptie depozit aferenta unei facturi ale unei alte firme decat cea in care lucram (dat fiind ca lucrez pe mai multe firme). In consecinta...am tva, bilant, 394, etc ce includ o factura destinate altei societati decat cea in cauza.
In momentul asta..nu am nici o idee de unde sa incep remedierea problemei. Voi aveti?

Multumesc

#2 cornell

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 217 Postari:

Postat 08 September 2010 - 11:04 AM

ia-le la rând.
1. refaci D394 la cele 2 firme
2. stornezi inregistrările greşite şi înregistrezi la firma corecta
3. pui la D300 la regularizări (la una cu minus, la a doua cu plus)
4. dacă ai avut vânzări la firma doi descarci gestiunea pe 607

nu vorbi rau despre tine - vei fi aprobat deindata

#3 Cris_tiana

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 08 September 2010 - 11:47 AM

Din fericire, am inregistrat-o si la firma la care trebuia
Intre timp m-am mai si linistit..o sa le iau pe rand...
Sunt extrem de recunoscatoare pentru feedback
Multumesc mult

#4 robert mihai

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 09 September 2010 - 12:51 PM

am facut si eu prostia asta si am stornat-o peste 2 luni si gata. (exact cum am inregistrat o)
Garda nu a avut comentarii cand le am zis ce am facut.

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL