Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Facturare serviciu dupa 01.07.2010 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Facturare serviciu dupa 01.07.2010

1 reply to this topic

#1 simonel

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 134 Postari:

Postat 03 November 2010 - 06:15 PM

Am si eu o intrebare.
Spuneti-mi cum se procedeaza corect in urmatorul caz: este vorba de un contract incheiat in luna iunie pt.dezvoltare pagina web. Abia acum s-a finalizat "lucrarea" . Contractul s-a incheiat cu TVA 19%. Nu s-a facturat nimic, urmeaza acum la darea in folosinta a paginii web. TVa este 24%, contractul s-a incheiat cu 19%. Trebuie facut act aditional la contract pt.specificarea cotei de tVA la 24% sau ramane sa se factureze aceeasi valoare ,baza de impozitare fiind mai mica si TVA 24%)?

#2 gaby1887

Nou

• Members
  • Pip
  • 8 Postari:

Postat 03 November 2010 - 07:32 PM

Depinde ce scrie in contract:
- daca e trecut ceva de tipul "pretul este de 100 lei fara tva" atunci factura emisa acum va fi 100 lei + tva de 24% adica 124 lei in total;
- daca e trecut ceva de tipul "pretul este de 119 lei tva inclus" atunci factura emisa acum va fi:
baza = 119 / 1.24 = 95.97
tva = 119 -95.97 = 23.03

Faptul ca legea s-a schimbat nu implica semnarea unor acte aditionalecu partenerii. Daca asa ar trebui, imagineaza-ti ce ar trebui sa faca Vodafone. Corect?

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL