Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Raport de gestiune zilnic si 2 activitati - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Raport de gestiune zilnic si 2 activitati

2 replies to this topic

#1 dalila1ro

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 107 Postari:

Postat 04 November 2010 - 02:50 PM

Va rog frumos ,daca puteti ,sa ma ajutati in urmatoarea problema.
Firma se ocupa cu organizarea de petreceri pt.copii .Pe langa tariful pe ora pentru aceste servicii ,se comercializeaza ,separat (nu intra in pretul petrecerii),sucuri ,apa,ceaiuri pt.copii si parinti.Totul se face pe casa de marcat. Cum completez raportul de gestiune zilnic ?El trebuie sa-mi reflecte valoarea stocului de marfa la sfarsitul zilei (suc,apa etc) ,ori daca trec si bonurile de prestari servicii ,acesta e denaturat.
Multumesc

#2 dalila1ro

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 107 Postari:

Postat 04 November 2010 - 03:12 PM

Am revenit la mesaj,poate nu m-am exprimat clar. Voiam sa spun ca ma "incurca" acele bonuri de casa pentru petreceri .Raportul de gestiune treb.sa reflecte numai marfa achizitionata si vanduta pe de o parte ,iar pe alta parte totalul iesirilor din raport treb.sa fie egal cu raportul z.

#3 vot1990

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 8 Postari:

Postat 04 November 2010 - 03:52 PM

Vezi postareadalila1ro, la Nov 4 2010, 03:50 PM, a spus:

Va rog frumos ,daca puteti ,sa ma ajutati in urmatoarea problema.
Firma se ocupa cu organizarea de petreceri pt.copii .Pe langa tariful pe ora pentru aceste servicii ,se comercializeaza ,separat (nu intra in pretul petrecerii),sucuri ,apa,ceaiuri pt.copii si parinti.Totul se face pe casa de marcat. Cum completez raportul de gestiune zilnic ?El trebuie sa-mi reflecte valoarea stocului de marfa la sfarsitul zilei (suc,apa etc) ,ori daca trec si bonurile de prestari servicii ,acesta e denaturat.
Multumesc

Draga Dalila, veniturile din prestari de servicii nu se trec in raportul de gestiune, ele se trec numai in registrul de casa. Ele sunt venituri din prestari de servicii, pe tine te intereseaza la raportul de gestiune numai veniturile din vanzare marfa, acestea afectandu-ti stocul de marfa.

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL