Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
leasing masina - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

leasing masina

2 replies to this topic

#1 biancateodora

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 15 Postari:

Postat 10 November 2010 - 11:27 AM

Buna. Sunt si eu la inceput. Va rog sa-mi spuneti si mie cum se face un transfer din ct 401 cui analitic in ct 404. Facturile cu ratele respective au fost introduse in ct 404 dar platile prin banca in ct 401 cu analitic ( vechea contabila a facut asa ceva). Eu vreau sa transfer sumele platite din 401 in 404 ca sa se stinga. SE poate face asa ceva? Cum?
Va multumesc!

#2 Mares Stefan

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 526 Postari:

Postat 10 November 2010 - 12:58 PM

Simplu
Rectificați prin stornare din credit 401analitic CUI și înregistrare corectă credit cont 404 analitic CUI, folosind ca și cont corespondent spre.ex. D.213 cu valoare ZERO.,
La fel și plățile, de data aceasta storno D.401CUI, înregistrat corect D.404 CUI, folosind cont corespondent 581 cu valoarea ZERO (581 ca să nu încurcați jurnalul de bancă).

#3 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
  • Interests:gradinarit..de apartament, deocamdata
    calatorii

Postat 10 November 2010 - 10:02 PM

o alta solutie ar fi 404=401 si 401=401 rosu, ca sa nu dublati rulajele. Daca e leasing eu inreg prin 404, nu 401.

Similar Topics Collapse

3 useri citesc topicul

0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL