Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
ajustare tva - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

ajustare tva

• Nu puteti replica pe acest topic
No replies to this topic

#1 goia maria-mihaela

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 16 November 2010 - 07:44 PM

buna seara

am si eu o problema o sc.are in anul 2009 un stoc de marfa de 600.000 lei firma neplatitoare de tva (a inregistrat marfurile si tva-ul din factura in ct 371 la care adauga adaosul comercial),de la 01.07.2009 firma devine platitoare de tva si inregistreaza in ct 4428 tva-ul aferent ct.378.

in codul fiscal se spune ca ai dreptul sa faci ajustare de tva in sensul ca din ct 371 deduci tva si il inregistrezi in ct 4426,dar se face in urma unor verificari de catre anaf adica vin in control de fond dar inanite se face inventar la marfa existenta in stoc ,listele de inventar si facturile aferente mf se depun loa acest dosar etc.Problema este ca acest stoc de marfa este doar scriptic patronul respectiv a bagat marfa ff multa dar nu a trecut prin casa de marcat vanzarile invatati-ma ce sa fac ptr ca patronul a aflat de aceasta ajustare ca s-ar putea face sau se putea face anul trecut ptr ca acum eu cred ca este foarte tarziu si vrea neaparat sa-si inregistreze acesti bani care nu sunt deloc putini este vorba de aproape 100.000 lei.astept parerile voastre va multumesc

• Nu puteti replica pe acest topic

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL