Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
TVA prestari servicii - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

TVA prestari servicii

3 replies to this topic

#1 daniel2010

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 18 November 2010 - 11:09 AM

in anul 2006 a fost platit avansul fara TVA pt un contract cu fintare externanerambursabila pt ca asa erau ispozitiile legale la acea vreme

in anul 2010 consultantul emite factura prin carejustifica avansul si calculaza TVA) si totodata storneaza avansul rezultand un rest de lata doar tTVA

este corect asa?
cum trebuia sa emita factura

merci anticipat

#2 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
  • Interests:gradinarit..de apartament, deocamdata
    calatorii

Postat 18 November 2010 - 11:07 PM

daca lucrarea s-a facut in 2010 este corect

#3 daniel2010

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 19 November 2010 - 11:04 AM

si se poate efectua doar plata TVA aferenta facturii emise in 2010?

care ar fi baza legala?

merci

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 19 November 2010 - 11:06 AM

#4 Florin_76

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1877 Postari:

Postat 19 November 2010 - 07:46 PM

Da , platiti doar tva deoarece banuiesc ca la factura de avans initiala sa facut si plata ei.

Similar Topics Collapse

4 useri citesc topicul

0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL