Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
contributie somaj angajat pt.concediu odihna neefectuat - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

contributie somaj angajat pt.concediu odihna neefectuat

3 replies to this topic

#1 simonel

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 134 Postari:

Postat 06 December 2010 - 03:38 PM

Spuneti-mi va rog pt.zilele de concediu de odihna neefectuat ca urmare a incetarii contractului individual de munca, se retine sau nu contributie de 0,5% la somaj?

#2 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
  • Interests:gradinarit..de apartament, deocamdata
    calatorii

Postat 06 December 2010 - 11:33 PM

pentru zile nu, dar pentru indemnizatia de concediu neefectuat, da.

#3 simonel

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 134 Postari:

Postat 08 December 2010 - 10:15 AM

Vezi postareamihaela_cva, la Dec 6 2010, 11:33 PM, a spus:

pentru zile nu, dar pentru indemnizatia de concediu neefectuat, da.

Puteti sa-mi spuneti unde gasesc legislatie cu privire la acest aspect. Nu sunt in clar... Am urmatorul caz: lichidare cu data de 02.12.2010, s-a efectuat concediu de odihna 12 zile si ar mai trebui sa i se achite 7 zile de concediu neefectuat. Mie programul nu-mi retine somaj 0,5% angajat. E corect?

#4 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
  • Interests:gradinarit..de apartament, deocamdata
    calatorii

Postat 08 December 2010 - 10:38 AM

legea 76/2002 actualizata:
"Art. 27. - (1) Angajatorii au obligatia de a retine si de a vira lunar contributia individuala la bugetul asigurarilor pentru somaj, a carei cota se aplica asupra bazei lunare de calcul, reprezentata de venitul brut realizat lunar, in situatia persoanelor asigurate obligatoriu, prin efectul legii, prevazute la art. 19.
(2) Prevederile alin. (1) nu se aplica pe perioada in care raporturile de munca sau de serviciu ale persoanelor asigurate obligatoriu, prin efectul legii, prevazute la art. 19, sunt suspendate potrivit legii, cu exceptia perioadei de incapacitate temporara de munca, daca aceasta nu depaseste 30 de zile. "

S-ar putea ca programul tau sa iti dea voie sa definesti parametrii -la ce se aplica 0.5% somaj, vezi acolo ce ai si modifica.

Similar Topics Collapse

Topic Forum Deschis de Statistici Ultima postare

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL