Depunere numerar in banca ca aport propriu
Postat 13 December 2010 - 09:37 AM
Postat 13 December 2010 - 09:58 AM
ionutp_me, la Dec 13 2010, 10:37 AM, a spus:
Dacă sunt un număr rerstrăns de acționari care nu vor să mărească sfera (numărulacționarilor) atunci trebuie să declare societatea "s.a. închis" și că doar acționarii actuail pot participa la ... majorarea capitalului ... conform hotărârii AGA, în prima fază subscriind, în a doua fază,vărsând suma corespunzătoare cu care participă la majorare.
Înregistrările care trebuie să aibă ca început încasarea mijloacelor bănești subscrise și vărsate corespunzător acționilor achiziționate, în debit 5121 ....și ca finalizare ...creditarea contului 1012 , este ... o treabă contabilă, numai că ...trebuie să și reflecte operaținuea legal efectuată!
Pentru că subscrierea și cumpărarea acțiunilor nu este identic egal cu majorarea capitalului social prin părți sociale subscrise și vărsate!
Aceasta postare a fost editata de Mares Stefan: 13 December 2010 - 10:01 AM
Postat 17 February 2011 - 02:50 PM
As dori sa va intreb unde sa trec o depunere de numerar prin volksbank,deci titularul contului e firma X(nu e trecuta firma mea )si la destinatia fondurilor e trecut:chirie ian.2011-firma y(firma mea )>>>vine in contul 5121 sau nu ?ca nu stiu exact
Postat 24 February 2011 - 03:35 PM
alina16091984, la Feb 17 2011, 04:50 PM, a spus:
As dori sa va intreb unde sa trec o depunere de numerar prin volksbank,deci titularul contului e firma X(nu e trecuta firma mea )si la destinatia fondurilor e trecut:chirie ian.2011-firma y(firma mea )>>>vine in contul 5121 sau nu ?ca nu stiu exact
nu stiu daca ai aflat raspunsul......nu strica sa- ti mai spun si eu ca normal ar trebui sa-ti apara in extrasul de banca ; daca am inteles eu bine firma ta a incasat niste bani pe ceva inchiriat la alta firma..... da deci bani apar in banca...
Similar Topics
4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi