Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
coasigurati - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

coasigurati

3 replies to this topic

#1 i_ina

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 41 Postari:

Postat 21 December 2010 - 10:25 AM

Buna ziua, am o situatie noua pe care nu stiu cum sa o abordez si va cer ajutorul.
Sotul este angajat cu CIM, perioada de cotizare peste 12 luni, sotia coasigurata care va naste in luna ianuarie 2011.
Intrebare : ce drepturi are sotia din pozitia de coasigurat (ma refer la indemnizatii ) si ce documente trebuie sa intocmesc eu dpdv al angajatorului sotului ?
Multumesc

#2 Dinu George

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 367 Postari:

Postat 22 December 2010 - 04:20 PM

Vezi postareai_ina, la Dec 21 2010, 11:25 AM, a spus:

Buna ziua, am o situatie noua pe care nu stiu cum sa o abordez si va cer ajutorul.
Sotul este angajat cu CIM, perioada de cotizare peste 12 luni, sotia coasigurata care va naste in luna ianuarie 2011.
Intrebare : ce drepturi are sotia din pozitia de coasigurat (ma refer la indemnizatii ) si ce documente trebuie sa intocmesc eu dpdv al angajatorului sotului ?
Multumesc
Nu are nici un drept in legatura cu indemnizatii legate de faptul ca e coasigurata la sot !

#3 i_ina

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 41 Postari:

Postat 23 December 2010 - 10:19 AM

Vezi postareaDinu George, la Dec 22 2010, 05:20 PM, a spus:

Vezi postareai_ina, la Dec 21 2010, 11:25 AM, a spus:

Multumesc
Nu are nici un drept in legatura cu indemnizatii legate de faptul ca e coasigurata la sot !

Multumesc. Dar la CIC are dreptul sotia sau numai sotul ?

#4 ciprian_r

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 27 Postari:
  • Interests:informatii, discutii, alte pareri

Postat 20 January 2011 - 11:43 AM

Vezi postareai_ina, la Dec 23 2010, 10:19 AM, a spus:

Multumesc. Dar la CIC are dreptul sotia sau numai sotul ?

Sotia are dreptul la CIC doar daca a realizat venituri supuse impozitului pe venit in ultimele 12 luni anterioare datei nasterii, daca nu poate lua CIC sotul dar la fel, trebuie sa aiba venituri supuse impozitului pe venit in ultemele 12 luni.

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL