Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
virament CAS concediu maternitate - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

virament CAS concediu maternitate

2 replies to this topic

#1 rumpex

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 03 January 2011 - 08:50 AM

Poate cineva sa-mi dea IBAN-ul contului in care se vireaza contributia CAS aferenta concediului de maternitate ? Apreciez orice informatie. Va multumesc

Aceasta postare a fost editata de rumpex: 03 January 2011 - 08:52 AM

#2 darie

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 19 January 2011 - 09:01 PM

Vezi postarearumpex, la Jan 3 2011, 08:50 AM, a spus:

Poate cineva sa-mi dea IBAN-ul contului in care se vireaza contributia CAS aferenta concediului de maternitate ? Apreciez orice informatie. Va multumesc

Buna seara
CAS aferenta concediului de maternitate, inclusiv contributia pt. accid. de munca si boli prof. se achita in contul Bugetelor asigurarilor sociale si fondurilor speciale
descarcati programul si dezarhivati fisierul OP de la ANAF si-l completati
de exemplu: la Braila - contul RO23TREZ1515502XXXXXXXXX deschis la trezoreria Braila

#3 rumpex

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 31 January 2011 - 05:22 PM

Vezi postareadarie, la Jan 19 2011, 11:01 PM, a spus:

Buna seara
CAS aferenta concediului de maternitate, inclusiv contributia pt. accid. de munca si boli prof. se achita in contul Bugetelor asigurarilor sociale si fondurilor speciale
descarcati programul si dezarhivati fisierul OP de la ANAF si-l completati
de exemplu: la Braila - contul RO23TREZ1515502XXXXXXXXX deschis la trezoreria Braila

Multumesc foarte mult pentru informatie. Mi-a fost de mare ajutor.

PS: Imi cer scuze pentru multumirile intarziate. Am fost plecata.

Aceasta postare a fost editata de rumpex: 31 January 2011 - 05:23 PM

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL