Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
sporul de complexitate(audit) - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

- - - - -

sporul de complexitate(audit)

3 replies to this topic

#1 manole_cristian78

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 17 Postari:

Postat 05 January 2011 - 11:15 AM

As avea o intrebare ?
In noua lege a salarizarii pe anul 2011 (l legea 284/2010), ii abrogat art 18 din Legea nr.672/2002- auditul public intern, care se refera la acordarea sporului de complexitate in cuantum de pina la 25 % din salariul de baza.
Intrebare: Se mai acorda sporul de complexitate pentru auditorii din institutiile publice in anul 2011 ?

#2 ilia

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 65 Postari:

Postat 02 February 2011 - 09:58 AM

Potrivit noilor grile de incadrare din legea salarizarii unice, sporul de complexitate pentru auditori este inclus in baza (deci auditorii au cu cateva clase mai mult la incadrare decat consilierii sau inspectorii). E drept ca salariile conform grilelor se vor aplica din 2012 si nu din 2011, dar incadrarea se va face de anul acesta. In 2011 se aplica salariile vechi si cresterea de 15%, iar sporul de audit era cuprins la sume compensatorii. Deci se plateste si in 2011, dar este sub forma de sume compensatorii si este de pana la 25% in functie de cum a stabilit fiecare ordonator de credite.

Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 03 February 2011 - 10:55 AM

#3 tamasema

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 22 February 2011 - 10:11 AM

Buna ziua.
Daca la o institutie publica auditorul intern este incadrat ca administrator financiar dupa L.284/2010, mai poate beneficia in cursul anului 2011 de sporul de audit de 25%?
Mentionez ca in cursul anului 2010 acest spor a fost acordat ca suma compensatorie.
In ce conditii administratorul financiar cu sarcini de auditor poate fi incadrat ca auditor intern?

#4 Nedelcu Gabriela

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 97 Postari:

Postat 24 February 2011 - 07:47 PM

Da,cred ca legea 285/2011,privind salarizarea in 2011,explica destul de clar modul de acordare a salariilor in anul curent.

Similar Topics Collapse

4 useri citesc topicul

0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL