Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
declaratia 112 / 2011 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 10

Salt la continut

declaratia 112 / 2011

747 replies to this topic

#181 fboji

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1114 Postari:

Postat 10 February 2011 - 05:00 PM

Vezi postareaaNgelica pop, la Feb 10 2011, 09:28 AM, a spus:

Este corect sa nu se poata lista Anexele?Este corect sa nu ai posibilitatea sa verifici aceste Anexe dar sa ti se ceara semnatura (eu-electronica)???
Cred ca trebuie sa discuti cu cei care se ocupa de IT pt firma ta. In momentul in care stii unde este locatia pe PC a xml-ului obtinut prin softul tau, nu vei avea nici o problema sa il importi la un pdf specific declaratiei 112. Si vei vedea atunci in format pdf ce te intereseaza.
Daca ti se pare simplu ce ai de facut... inseamna ca nu cunosti toate amanuntele Imagine postata

#182 carolina3

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 349 Postari:
  • Interests:contabilitate

Postat 10 February 2011 - 05:03 PM

Eu tot nu m-am lamurit cum inregistrez o persoana care este toata luna in somaj tehnic. Ma refer cap.ASIGURAT - B.1.1. Scutiri la plata, cu "Motiv scutire"=1.
Singura varianta pe care o valideaza programul este sa completez cu "0" randurile 2-11.
Nu inteleg de ce au prevazut aceste randuri daca tot nu completam nimic in ele.
Aveti informatii suplimentare despre modul de completare a celor in somaj tehnic ?

#183 cristian nastase

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 72 Postari:

Postat 10 February 2011 - 05:10 PM

Am completat astazi declaratia 112 si am cateva neclaritati:
Administratorul firmei are contract de administrare, in baza caruia e remunerat cu o anumita suma de bani. Contributiile care se calculau pana acum pentru acest contract erau urmatoarele: CASS si somaj. Contributia angajatului si angajatorului la pensii (CAS) erau platite de acesta, in baza contractului de administrare, la Casa de Pensii Bucuresti. Nu se calculau fond de risc si accidente 0.288% si nici fond de creante salariale 0.25%. Introducand contractul administratorului in declaratia 112, automat acesta a calculat toate contributiile, inclusiv cele pentru pensii. Cei de la Casa de Pensii Bucuresti au specificat clar ca aceste contributii se platesc la casieria lor de catre administrator si nu de catre firma. Stiu ca e un subiect cam greu de digerat, insa poate aveti vreo idee despre ce e de facut in acest caz.
Sectiunile D si E din aceasta declaratie nu s-a completat automat. Trebuie s-o completez eu manual?
Va multumesc anticipat pentru ajutor.

#184 mihaelabct

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 18 Postari:

Postat 10 February 2011 - 05:40 PM

buna seara...azi m-am apucat si eu sa completez D112 (in speranta ca nu vor mai fi alte variante) si ori nu stiu eu unde sa ma uit...dar am observat ca in anexa 1.1 nu apare contributia pentru asigurari sociale de sanatate datorata de angajator...respectiv pct. 13 (431) din anexa 1????

#185 cr1st1na

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 295 Postari:

Postat 10 February 2011 - 05:48 PM

Am angajat din 21.01.2011 un salariat si de jum de ora tot incerc sa intoduc :) salariatul in 112 si imi da niste erori la validare salaria si anume:

.... nu am program de salarii.....
Va rog poate ma ajutati, multumesc mult!!!!

Fisiere atasate

#186 Florin_76

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1877 Postari:

Postat 10 February 2011 - 05:59 PM

La untitled 3 va informeaza ca nu a-ti introdus orele lucrate la pct. 5 din sectiunea A , si ca nu puteti lasa necompletat atat ore lucrate cat si cele suspendate ( care e pct.6.( unul din cele 2 pct trebuie obligatoriu completat ).

#187 mihaelabct

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 18 Postari:

Postat 10 February 2011 - 06:01 PM

incearca sa introduci la zile suspendate diferenta din luna nelucrata..sa vezi merge?

nu-mi raspunde si mie nimeni?..pls...sa dorm linistita la noapte:))

#188 Florin_76

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1877 Postari:

Postat 10 February 2011 - 06:18 PM

La mine apare , e prima pe pagina a doua la Nr. Crt. 5

#189 cr1st1na

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 295 Postari:

Postat 10 February 2011 - 06:21 PM

......trec 56 ore lucrate si cand tre 7 zile lucrate (nu trec ore suspendate) se sterge automat ore lucrate si imi da mesaj de la untitled 3.....ma dispera si am vreo 5 oameni asa.
Daca am salariati cu concediu fara plata(nu somaj tehnic) ii mai trec in 112?
Multumesc f mult si astept ajutorul vostru
(Am tot facut simulari la D112 :) dar nu am incercat cu noi angajati)

#190 Florin_76

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1877 Postari:

Postat 10 February 2011 - 06:27 PM

si daca nu treci zile lucrate da eroare ?

#191 mihaelabct

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 18 Postari:

Postat 10 February 2011 - 06:27 PM

Vezi postareaFlorin_76, la Feb 10 2011, 06:18 PM, a spus:

La mine apare , e prima pe pagina a doua la Nr. Crt. 5

pai aia e anexa 1 si la mine apare la pct 6 contributia angajator...eu intreb la anexa 1.1.
ia aduna sumele din anexa 1.1. si anexa 1.2 iti dau aceeasi suma ca anexa 1?

#192 mihaelabct

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 18 Postari:

Postat 10 February 2011 - 06:39 PM

Vezi postareacr1st1na, la Feb 10 2011, 06:21 PM, a spus:

......trec 56 ore lucrate si cand tre 7 zile lucrate (nu trec ore suspendate) se sterge automat ore lucrate si imi da mesaj de la untitled 3.....ma dispera si am vreo 5 oameni asa.

ai dreptate, am incercat si eu sa completez cu niste date fictive o declaratie...doar am introdus data angajarii..nr zile lucrate si nr ore...si asa este...da eroare....scrie pe site la anaf: d112@mfinante.gov.ro

#193 JustJohnDoe

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 42 Postari:

Postat 10 February 2011 - 06:53 PM

Vezi postareacr1st1na, la Feb 10 2011, 06:21 PM, a spus:

Treci intai 7 zile lucrate-te intreaba daca vrei sa modifici zici ca da, calculeaza automat 56 ore si treci la ore suspendate 112.

#194 cr1st1na

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 295 Postari:

Postat 10 February 2011 - 07:00 PM

.....PRINTRE ALTELE AM TRECUT LA ALT SALARIAT CARE ARE cm IN CONTINUARE, SUPT DE fnuass, TOTU-I IN REGULA, in sectiunea C ce tip de asigurat aleg (este salariat cu cont indiv de munca)?1, 2,....sau?.....dupa aceea revin la angajatul din 21.01.2011 si mai incerc dar astept raspuns ptr CM(tip salaria).....mii de scuze dar ptr deranj

#195 cr1st1na

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 295 Postari:

Postat 10 February 2011 - 07:23 PM

dECI NU MERGE NICICUM, AM TRECUT MAI INTAI 7 ZILE LUCR, AM DAT OK PTR MODIF, AM trecut 112 suspendate ....imi da eroare ca nu am ore lucrate si somajul nu poate fi mai mare de 0 :)......nu functioneaza.....am pu intrebari si pe adresa lor si nu am primit raspuns (nu ptr cazul de mai sus ptr altele).....

#196 cuceritor

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 133 Postari:

Postat 10 February 2011 - 08:30 PM

Vezi postareacristina5859, la Feb 10 2011, 01:01 PM, a spus:

Am depus la sectorul 5 alte declaratii si am intrebat despre aceasta faimoasa declaratie 112....mi s-a aratat drept model (o declaratie depusa de catre o societate) care a fost validata ca fiind corecta si avea listata Anexa 1 ; Anexa 1.1 si Anexa 1.2 !
De pe www.anaf.ro:
'....Se recomanda salvarea locala și redenumirea fisierului cu o denumire care să cuprindă date de
identificare ale contribuabilului pentru care se completeaza declaratia:
D112_codfiscal_anul_luna.pdf'

#197 koala2009

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 43 Postari:

Postat 10 February 2011 - 08:32 PM

Buna seara,
Am si eu o intrebare! la ce sectiune introduc administratorul firmei care are un contract de management si nu unul de munca?
Va multumesc

#198 gramaco

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 266 Postari:

Postat 10 February 2011 - 08:38 PM

Vezi postareacr1st1na, la Feb 10 2011, 07:23 PM, a spus:

dECI NU MERGE NICICUM, AM TRECUT MAI INTAI 7 ZILE LUCR, AM DAT OK PTR MODIF, AM trecut 112 suspendate ....imi da eroare ca nu am ore lucrate si somajul nu poate fi mai mare de 0 :)......nu functioneaza.....am pu intrebari si pe adresa lor si nu am primit raspuns (nu ptr cazul de mai sus ptr altele).....

la Ore lucrate trebuie sa ai : 56 , ore suspendate 112 , total zile lucrate : 7 si merge sigur. cel putin eu am incercat si nu mi-a dat erori. :thumbup:

#199 gramaco

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 266 Postari:

Postat 10 February 2011 - 09:12 PM

la sectiunea A

#200 Adél

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 22 Postari:

Postat 11 February 2011 - 12:18 AM

Vezi postareacarolina3, la Feb 10 2011, 05:03 PM, a spus:

Eu tot nu m-am lamurit cum inregistrez o persoana care este toata luna in somaj tehnic. Ma refer cap.ASIGURAT - B.1.1. Scutiri la plata, cu "Motiv scutire"=1.
Singura varianta pe care o valideaza programul este sa completez cu "0" randurile 2-11.
Nu inteleg de ce au prevazut aceste randuri daca tot nu completam nimic in ele.
Aveti informatii suplimentare despre modul de completare a celor in somaj tehnic ?

Atentie Carolina3 , daca ai somaj tehnic conform Codului Muncii este ok dar facilitatile din OUG4/2010 nu sunt valabile in 2011

V-am atasat un tabel cu contributiile datorate pe 2011 pe tipuri de venituri de pe siteul finanteharghita.ro
Sper sa va ajute

Fisier atasat  Contributii__2011.pdf   213.65K   209 downloads

Similar Topics Collapse

17 useri citesc topicul

0 membri, 17 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL