Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
destinatie sume incasate ca urmare a imputatiilor - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

- - - - -

destinatie sume incasate ca urmare a imputatiilor

2 replies to this topic

#1 Nedelcu Gabriela

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 97 Postari:

Postat 07 January 2011 - 08:08 PM

Buna seara!
Ma confrunt cu urmatoarea situatie:
Cercetare administrativa,raspunderea materiala in sarcina gestionarului(lipsa gestiune) si in sarcina salariatilor pentru incasari de sume necuvenite.Lipsa in gestiune si sumele incasate necuvenit sunt aferente exercitiilor financiare anterioare.
Intrebari:
1.Incasarea sumelor de bani atat ptr c/val bunurilor lipsa cat si pentru dr necuvenite se vireaza in cont "Finantare ani precedenti" sau in cont de venituri,conform clasificatiei bugetare de venituri? As dori sa-mi spuneti actul normativ care stipuleaza clar cand folosim contul de finantare ani precedenti (cel creat in 2008,la dispoz ord de credite) sau alte conturi de venituri ale bug,cf clasif functionale.
2.Lipsa in gestiune se poate recupera direct din garantia de gestionar?
3.As dori si inreg.ctb ptr.pct.1 si 2
Multumesc!

#2 manole_cristian78

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 17 Postari:

Postat 11 January 2011 - 10:59 AM

Citeste LEGEA nr. 22/1969 privind angajarea gestionarilor, constituirea de garantii si raspunderea in legatura cu gestionarea bunurilor

#3 Nedelcu Gabriela

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 97 Postari:

Postat 11 January 2011 - 07:07 PM

Vezi postareamanole_cristian78, la Jan 11 2011, 10:59 AM, a spus:

Citeste LEGEA nr. 22/1969 privind angajarea gestionarilor, constituirea de garantii si raspunderea in legatura cu gestionarea bunurilor

Am pretentia ca stiu unde si cand sa citesc.... Scuze,solicitarea mea e cu totul alta.Multumesc,oricum.

Similar Topics Collapse

Topic Forum Deschis de Statistici Ultima postare

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL