Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Diferente salariale - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

- - - - -

Diferente salariale

3 replies to this topic

#1 trikule

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 150 Postari:

Postat 13 January 2011 - 09:18 PM

Am o persoana careia trebuie sa-i dau pentru perioada ianuarie-decembrie 2010 o suma restanta de bani, o greseala la reincadrarea pe functii in 2010, cum procedez? avand in vedere ca intre ianuarie si iunie salariul a fost 100%, intre iulie si decembrie 75% iar eu ii dau banii in 2011 cand e o majorare de 15%, si mai e si problema contributiilor, vin cu rectificative luna de luna sau calculez doar in luna in care dau diferentele ?
Cand se recunosc veniturile acestea in lunile cand trebuiau acordate sau in luna cand se constata greseala ?
Eu am procedat pana acum in sensul ca am calculat contributii pentru sumele restante in luna cand le plateam, dar m-a pocnit o idee ca poate am gresit, nu mi-a zis niciun control ca as fi facut gresit dar ma intreb cum sa fac corect. Oricum la CAS nu se mai vine cu rectificative ci se declara sumele in luna cand se gasesc, e afis mare la ghiseul din orasul meu in acest sens.

Aceasta postare a fost editata de trikule: 13 January 2011 - 09:20 PM

#2 ela_andra

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 47 Postari:

Postat 20 January 2011 - 03:22 PM

eu zic sa procedezi la fel ca si pana acum, altfel... te trezesti la finante cu niste accesorii la sumele rectificate(in plus din cate am inteles)... de n-ai sa mai stii cum sa faci rectificative la rectificative...

#3 fboji

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1114 Postari:

Postat 20 January 2011 - 03:33 PM

Vezi postareatrikule, la Jan 13 2011, 08:18 PM, a spus:

Am o persoana careia trebuie sa-i dau pentru perioada ianuarie-decembrie 2010 o suma restanta de bani,
Pai pentru a-i da acea suma, nu trebuie sa faci un stat de plata salariu (eventual separat de cel pentru luna in curs, ca un fel de prima :cool: ) ? Care sa cuprinda toate contributiile aferente calculate.
Iar acel stat va fi contabilizat in perioada actuala, cred ca nu te gandesti sa il inregistrezi "retroactiv".
Daca ti se pare simplu ce ai de facut... inseamna ca nu cunosti toate amanuntele Imagine postata

#4 trikule

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 150 Postari:

Postat 21 January 2011 - 06:30 PM

Multumesc pentru sfaturi.

Similar Topics Collapse

4 useri citesc topicul

0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL