Findca este inceput de an, au venit SI baietii cu HACCP-ul pe la noi zicand ca trebuie facut din nou. Cel de anul trecut a expirat zilele trecute.
Iar anul acesta mi-au prezentat o lista cu lucruri, foarte scumpe, care urmeaza sa fie cumparate (matura-70lei, detergent 10Litri - 156lei etc.) si un pret de 1800lei separat pt implementare sistemului HACCP
Le-am spus politicos, sa revina peste 2 saptamani pt ca stam foarte prost cu bugetul.
De cand a inceput anul si pana acum , daca ar fi sa includem si HACCP-ul pe langa toate cheltuielile (medic intreprindere, carnete sanatate etc.) ajung la putin sub 3500lei care este deja muuult prea muuult pt puterile firmei.
Firma este un magazin in format ABC, impartit in 3 parti (alimentare, imbracaminte, industriale) , cu 4 angajate/2schimburi si cu o suprafata nu mai mare decat un apartament cu 3 camere.
CAEN-ul firmei este 4729 Comerț cu amănuntul al altor produse alimentare, în magazine specializate.
Intrebarea mea este, cum sa fac sa reduc costurile inutile cu HACCP-ul?
Recomandari, sugestii?
p.s. Este de speriat felul in care statul trage banii de pe noi pentru lucruri absolut inutile.