Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
POATE CONTUL 455 SA MAREASCA CAPITALUL? - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

POATE CONTUL 455 SA MAREASCA CAPITALUL?

5 replies to this topic

#1 deea19

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 44 Postari:

Postat 17 February 2011 - 10:11 AM

V-as ruga sa-mi spuneti daca pot mari capitalul social cu soldul C al contului 455.Pot sa fac 455 = 1011 si 1011 = 1012 impreuna cu toate demersurile la Registrul Comertului?
Stiu ca pot face 455 = 758 si apoi calculat imp.pe profit la suma respectiva. Dar majorare de capital?

#2 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
  • Interests:gradinarit..de apartament, deocamdata
    calatorii

Postat 17 February 2011 - 12:29 PM

da poti. Foloseste functia cautare si gasesti absolut tot ce te intereseaza, inclusiv note contabil (prin 456)

#3 fboji

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1114 Postari:

Postat 17 February 2011 - 12:32 PM

Vezi postareadeea19, la Feb 17 2011, 09:11 AM, a spus:

Stiu ca pot face 455 = 758 si apoi calculat imp.pe profit la suma respectiva.
De ce ai face asa ceva?
Daca ti se pare simplu ce ai de facut... inseamna ca nu cunosti toate amanuntele Imagine postata

#4 avdia

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 194 Postari:

Postat 17 February 2011 - 12:36 PM

Vezi postareafboji, la Feb 17 2011, 01:32 PM, a spus:

Vezi postareadeea19, la Feb 17 2011, 09:11 AM, a spus:

Stiu ca pot face 455 = 758 si apoi calculat imp.pe profit la suma respectiva.
De ce ai face asa ceva?

Si eu m-am intrebat acest lucru. In ce scop pe venituri?

#5 aditzasava

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 17 February 2011 - 03:08 PM

din cate scrie in omfp3055/2009 contul 455 nu se debiteaza cu majorarea capitalului social, se poate debita in corespondenta cu 758 reprez datoriile prescrise, scutite sau anulate fata de asociati/actionari. Legea 31/1990 la art. 215 nu accepta aporturile in creante la capitalul social.

#6 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
  • Interests:gradinarit..de apartament, deocamdata
    calatorii

Postat 17 February 2011 - 03:14 PM

creditarea societatii de catre asociat pe baza de contract de imprumut, al carui termen de rambursare este depasit, impreuna cu decizia asociatului unic de renuntare la restituirea sumei de bani, se poate transforma in capital social. Va trebuie raport expertiza contabila. Notele sunt prin 456.
asa cum am mai spus, gasiti pe forum daca vati cauta.

Aceasta postare a fost editata de mihaela_cva: 17 February 2011 - 03:14 PM

Similar Topics Collapse

4 useri citesc topicul

0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL