Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Factura storno achitata - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Factura storno achitata

3 replies to this topic

#1 Geea

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 17 Postari:

Postat 21 February 2011 - 09:42 AM

Buna ziua.

Am urmatoarea dilema. In 2009 am emis o factura cu TVA 19%. In decembrie 2010, pentru ca firma respectiva nu mai dadea semne ca imi va achita suma, am facut o factura storno pe care n-am mai trimis-o si clientului (mai ales ca un angajat de-al lor imi spusese ca firma respectiva isi cam inchide activitatea). In februarie 2011 in schimb, mi-au achitat factura.

Firma mea a devenit insa neplatitoare de TVA din februarie 2011, prin urmare nu stiu ce sa fac acum, pentru ca daca le emit o noua factura pentru suma achitata, aceea va fi fara TVA, or ei si-au dedus deja TVA-ul.

#2 newold

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 335 Postari:

Postat 21 February 2011 - 05:46 PM

Anul 2010 trebuie incheiat conform datele avute pana la data depunerii bilantului. Dumneavoastra aveti acum o denaturare a veniturilor la 31 decembrie. Eu va recomand sa "anulati"... de fapt sa o faceti ghem ...factura netrimisa din decembrie 2010 si sa reglati decontul de tva din decembrie printr-o cerere de corectare a erorilor din deconturile de tva.

#3 Geea

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 17 Postari:

Postat 21 February 2011 - 10:19 PM

Va multumesc pentru raspuns, o sa fac cum ati sugerat.

#4 newold

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 335 Postari:

Postat 22 February 2011 - 10:05 AM

Cu placere :thumbup:

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL