fisa sintetica
Started By plesca, Feb 24 2011 04:37 PM
1 reply to this topic
Postat 24 February 2011 - 04:37 PM
Postat 24 February 2011 - 05:14 PM
NU mai exista si ai deja acest raspuns pe forum !!
te rog sa citesti regulamentul si sa-l respecti, altfel iti vei pierde dreptul de a mai activa pe forum.
fol. fct de cautare este obligatorie inainte de a posta, nu ai voie sa deschizi topice noi pt subiecte discutate deja si pt care exista topice deschise si active.
topic inchis si marcat pt stergere !
iata link-ul de pe forum, la care ma refer : http://www.conta.ro/forum/index.php?showto...8&hl=adrese
ai mai deschis topic nou pt decl. 101, desi era(si este inca) unul activ, ti-am unit topicul cu cel de baza, nu ti-am spus nimic considerand ca a fost o simpla eroare a ta, dar acum am zis. la urmatoarea abatere vei primi prima sanctiune, fara suparare.
numai bine si atentie unde scrii...
te rog sa citesti regulamentul si sa-l respecti, altfel iti vei pierde dreptul de a mai activa pe forum.
fol. fct de cautare este obligatorie inainte de a posta, nu ai voie sa deschizi topice noi pt subiecte discutate deja si pt care exista topice deschise si active.
topic inchis si marcat pt stergere !
iata link-ul de pe forum, la care ma refer : http://www.conta.ro/forum/index.php?showto...8&hl=adrese
ai mai deschis topic nou pt decl. 101, desi era(si este inca) unul activ, ti-am unit topicul cu cel de baza, nu ti-am spus nimic considerand ca a fost o simpla eroare a ta, dar acum am zis. la urmatoarea abatere vei primi prima sanctiune, fara suparare.
numai bine si atentie unde scrii...
Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 24 February 2011 - 05:18 PM
Similar Topics
| Topic | Forum | Deschis de | Statistici | Ultima postare | |
|---|---|---|---|---|---|
Fisa de magazie este absolut obligatorie? |
CONTABILITATE STOCURI | Marian Popa |
|
|
|
fisa postului - CONSTRUCTII SI INSTALATIIdiverse fise de post din acest domeniu |
FISA POSTULUI | Welcome |
|
|
|
OPANAF 398/2021 pentru aprobarea modelului, continutului si modalitatii de gestionare a formularului "Fisa capacitatii de cazare" |
Noutati legislatie | Otilia Alupei |
|
|
|
reglare fisa sintetica |
ALTE PROBLEME CONTABILE | mihaci |
|
|
|
Transport persoane, casa de marcat fara afisaj client ? |
CASA DE MARCAT | Otilia Alupei |
|