Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Baza de calcul impozit micro - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Baza de calcul impozit micro

3 replies to this topic

#1 dalyna

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 35 Postari:

Postat 13 April 2011 - 11:24 AM

Poate sa-mi spuna cineva daca am calculat corect impozitul pe venit micro?
La 31.03.2011 am in balanta urmatoarele venituri:
1. 701 ...........35.867,68
2. 704 ...........32.830,75
3. 711 ...........21.923,26
4. 7584 ...........4.248.63
5. 766 ...................4,89
Total venituri : 94.875,21

Baza impozabila = 94.875,21 - 21923,26 = 72.951,95
Impozit venit = 72951,95X3% = 2.189 lei

Va multumesc.

#2 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
  • Interests:gradinarit..de apartament, deocamdata
    calatorii

Postat 13 April 2011 - 01:14 PM

fara 711 si ce reprezinta 7584?

#3 monellu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 131 Postari:

Postat 13 April 2011 - 06:20 PM

Norme metodologice:

Art. 1127

14. Baza impozabilă asupra căreia se aplică cota de 3% este reprezentată de totalul veniturilor trimestriale care sunt înregistrate în creditul conturilor din clasa a 7-a «Conturi de venituri», cu excepția celor înregistrate în:

- Veniturile aferente costurilor stocurilor de produse;

- Veniturile aferente costurilor serviciilor în curs de execuție;

- Veniturile din producția de imobilizări corporale și necorporale;

- Veniturile din subvenții de exploatare;

- Veniturile din provizioane și ajustări pentru depreciere sau pierdere de valoare ;

- Veniturile rezultate din restituirea sau anularea unordobânzi și/sau penalități de întârziere, care au fost cheltuielinedeductibile la calculul profitului impozabil;

- Veniturile realizate din despăgubiri, de la societățile deasigurare/reasigurare, pentru pagubele produse bunurilor denatura stocurilor sau a activelor corporale proprii

#4 dalyna

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 35 Postari:

Postat 15 April 2011 - 08:59 AM

In 7584 inregistrez lunar pe masura amortizarii cota parte a unei subventii nerambursabile de la Ag. Nat. pt intr. mici si mijlocii (ANIMMC) pentru ahizitionarea unor utilaje in anul 2007.
Mentionez ca de la infiintare in 1994 si pana anul trecut am fost platitori de impozit pe profit.

Aceasta postare a fost editata de dalyna: 15 April 2011 - 09:04 AM

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL