Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
TVA NEEXIGIBILA - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

TVA NEEXIGIBILA

3 replies to this topic

#1 micky81bv

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 21 Postari:

Postat 04 May 2011 - 10:36 AM

buna ziua

sunt incepatoare in contabilitate, dar incerc sa ma pun la punct. am o firma platitoare de tva, comert cu amanuntul.In carti si pe internet am citit ca folosirea contului 4428 este obligatorie la comert en-detail, atat la cumparari(in nir) cat si la descarcarea de gestiune.Am discutat cu experta contabila ce se ocupa de bilant si mi-a spus ca ea nu foloseste niciodata acest cont, ci doar 378 atat in nir cat si la descarcare.Cum este corect? Este obligatoriu sa folosesc 4428? multumesc pt ajutor

#2 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
  • Interests:gradinarit..de apartament, deocamdata
    calatorii

Postat 04 May 2011 - 06:22 PM

fiind platitoare de tva si comert cu amanuntul e obligatorie folosirea contului 4428.
Cum poate un expert contabil sa nu stie?! :thumbup:

#3 Florin_76

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1877 Postari:

Postat 04 May 2011 - 07:12 PM

Cum tineti gestiunea ?
Global valoric sau cantitativ valoric.
Evindenta e tinuta la pret de vanzare ( cum ar fi corect si aici intra si 4428, sau la pret de achizitie , ca la gestiunea en gross )

#4 micky81bv

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 21 Postari:

Postat 05 May 2011 - 09:25 AM

MULTUMESC PT RASPUNSURI
VOI FOLOSI 4428, SPER SA NU MA INCURC LA CALCULAREA PROCENTULUI K SI LA DESCARCARE

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL